Леся Нікітюк показала своє кохання, з яким живе вже декілька років: невеликого зросту і з добрими очима

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк щосили намагається приховати правду про своє особисте життя, але дещо все ж таки відкриває для шанувальників.

Як відомо, знаменитостям доволі важко побудувати серйозні романтичні стосунки з протилежною статтю через славу, увагу преси та шанувальників, завантажений графік та багато інших нюансів, які так чи інакше впливають на якість життя.

Леся Нікітюк — одна з тих зірок, які щосили намагаються приховати будь-яку інформацію про своє життя поза кадром, і лише інтригують імовірними романами, не даючи конкретних відповідей. Наприклад, минулі роки Лесі Іванівні приписували роман з партнером Сергієм Притулою, попри той факт, що він одружений і щасливий у шлюбі.

Леся Нікітюк показала своє кохання

Леся Нікітюк похизувалася розкішними квітами – невже Притула не дає спокою?
Леся Нікітюк показала своє кохання

При цьому Леся Іванівна залюбки показує в своїх матір та батька, племінниць, а також улюбленця, із яким живе вже кілька років. Мова йде про песика Рафіка, якого обожнюють не тільки рідні співачки, але і її фанати. Пес з’являється на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram регулярно, а коли у Лесі Нікітюк було достатньо часу, у собаки навіть була особлива активність у його блозі, адже Рафік також став блогером завдяки своїм звʼязкам.

Леся Нікітюк показала своє кохання

Рафік їздив разом із Лесею Нікітюк Україною та знімався у її шоу “Ле Маршрутка”. Його часто можна помітити за лаштунками шоу, які веде його господиня. А ще – Рафіка часто помічають в обіймах інших телезірок України: собака дружня і любить увагу. Зараз собаці приблизно 5 років, а до нього у Лесі Іванівни був песик такої самої породи на ім’я Гашик.

Нещодавно зірка знову нагадала про свого пухнастийка підписникам і оприлюднила кадр з ним на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, додавши емодзі червоного серця.

Нагадуємо, після початку повномасштабної війни в Україні Леся Нікітюк залишилася без роботи, але без діла не сиділа і активно волонтерила. Завдяки телеведучій сотні сімей були нагодовані, розміщені у новому житлі, отримали речі та усе необхідне для виїзду за кордон, тощо. Зірка не сиділа на місці жодного дня і проявляла героїчне бажання допомогти оточуючим.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?