Шоу закінчилося: Леся Нікітюк знайшла нову роботу – тепер продає хот-доги на заправках

Леся Нікітюк відома та дуже популярна українська телеведуча і з недавніх пір одна з головних волонтерок. Саме цим Леся останнім часом заробила ще більшу повагу українців і зупинятися не збирається.

Нікітюк завжди була улюбленицею публіки, оскільки вона дуже щира та ніколи не приховувала свого різкого характеру, оскільки Леся вважає, що важливо завжди залишатися собою і бути відвертою. Так, іноді це не завжди має гарний вигляд, але це те саме вміння, яке є далеко не у кожного, бо люди люблять одягати маски, особливо, публічні. Та ведучої це не стосується, бо Лесі ніколи не соромиться сказати те, що думає та відчуває.

Леся Нікітюк обійшла Арестовича і Кіма
Леся Нікітюк

І головне, Нікітюк вважає, що своєю популярністю вона зобов’язана саме глядачам, оскільки це вони роблять рейтинги проєктам, у яких Леся бере участь, тому з народом у неї взаємне кохання.

Напевно, у кожної відомої людини є час для відкриття своїх талантів та людських якостей. Так, наприклад, під час повномасштабної війни Нікітюк відкрилась з іншої сторони. По-перше, Леся проявила себе як людина з великим добрим та неймовірно чуйним серцем. Жінка відразу почала активно волонтерити й організувала прихисток для біженців. А також Нікітюк возила гуманітарну допомогу для військових. А це заслуговує на повагу.

Також ведуча проявила свій прихований талант співачки, і варто сказати, що голос у Лесі не гірше ніж у заслужених артисток української естради.

Та днями ведучій знову вдалося приємно здивувати своїх прихильників, адже вона провела вихідні на заправці й продавала хот-доги. І все це заради того, аби зібрати гроші для військових. А благодійні акції бувають різними. Звісно, побачити Нікітюк на заправці дуже неочікувано та приємно, але й там Леся залишалась справжньою і без сорому робила хот-доги.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.