Шоу закінчилося: Леся Нікітюк знайшла нову роботу – тепер продає хот-доги на заправках

Леся Нікітюк відома та дуже популярна українська телеведуча і з недавніх пір одна з головних волонтерок. Саме цим Леся останнім часом заробила ще більшу повагу українців і зупинятися не збирається.

Нікітюк завжди була улюбленицею публіки, оскільки вона дуже щира та ніколи не приховувала свого різкого характеру, оскільки Леся вважає, що важливо завжди залишатися собою і бути відвертою. Так, іноді це не завжди має гарний вигляд, але це те саме вміння, яке є далеко не у кожного, бо люди люблять одягати маски, особливо, публічні. Та ведучої це не стосується, бо Лесі ніколи не соромиться сказати те, що думає та відчуває.

Леся Нікітюк обійшла Арестовича і Кіма
Леся Нікітюк

І головне, Нікітюк вважає, що своєю популярністю вона зобов’язана саме глядачам, оскільки це вони роблять рейтинги проєктам, у яких Леся бере участь, тому з народом у неї взаємне кохання.

Напевно, у кожної відомої людини є час для відкриття своїх талантів та людських якостей. Так, наприклад, під час повномасштабної війни Нікітюк відкрилась з іншої сторони. По-перше, Леся проявила себе як людина з великим добрим та неймовірно чуйним серцем. Жінка відразу почала активно волонтерити й організувала прихисток для біженців. А також Нікітюк возила гуманітарну допомогу для військових. А це заслуговує на повагу.

Також ведуча проявила свій прихований талант співачки, і варто сказати, що голос у Лесі не гірше ніж у заслужених артисток української естради.

Та днями ведучій знову вдалося приємно здивувати своїх прихильників, адже вона провела вихідні на заправці й продавала хот-доги. І все це заради того, аби зібрати гроші для військових. А благодійні акції бувають різними. Звісно, побачити Нікітюк на заправці дуже неочікувано та приємно, але й там Леся залишалась справжньою і без сорому робила хот-доги.

Схожі статті

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.

Між Владом Ямою і ученицями стоїть вона: хореограф розповів, як вчинила з ним дружина

Популярний український хореограф Влад Яма показав, хто стоїть між ним та його ученицями в студії та не став приховувати, як до цього відноситься його дружина.

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.