Бабусин стиль: Колишня Остапчука Христина Горняк одягла на себе плетену сукню – більше схоже на плед

Христина Горняк молода й дуже успішна жінка, яка, стала відомою завдяки шлюбу з дуже популярним українським телеведучим, волонтером та шоуменом Володимиром Остапчуком.

Кожна жінка так чи інакше стежить за модними трендами, але смак у кожної леді свій. Хтось любить бути у тренді й навіть не зважає на свої вподобання, купує модне. А хтось має власний смак і стиль, який не піддається тенденціям, але при цьому мають гарний та привабливий вигляд.

Христина Горняк
Христина Горняк

Загалом мода змінюється щосезону, і не кожна має змогу повністю змінювати свій гардероб, а лише частково. Тому, модні історії не для всіх є актуальними. Проте виглядати стильно хоче кожна жінка, і кожна може це робити попри свій бюджет. Ніхто не каже, що бути модно це дорого, варто просто обирати ті речі, які можна комбінувати між собою і бути в собі впевненою.

Так, наприклад, Христина Горняк є справжнім прикладом модної та сильної жінки. Вона полюбляє класику, і це помітно, адже Христина завжди носить костюми, сукні, спідниці, піджаки, пальта і підбори або кросівки. Не можна сказати, що дівчина завжди відповідає останнім трендам, але вона вміло комбінує свій одяг. Багато жінок та молодих дівчат беруть з неї приклад, оскільки Горняк завжди приголомшливо виглядає.

Але днями вона продемонструвала застарілий образ. Річ в тому, що Христина одягнула сукню, яка нагадує плетений бабусин плед. І на вигляд дійсно не відрізнити, адже матеріал, колір та плетіння нагадує саме плед. Та зверху жінка одягнула темно-синій жакет з елементами вишиванки, що додає образу колоритності.

Образ Христини Горняк
Образ Христини Горняк

Тож, загалом образ виглядає цікаво та незвично, але такий образ дійсно вже застарів. Хоча в Європі інша мода, тож можливо у Відні цей стиль є й зараз актуальним.

Схожі статті