Білий лебідь Наталка Денисенко проти чорного лебедя Злати Огнєвіч: чий зірковий образ вийшов кращим

Здається образ лебедя у дитинстві хотіла приміряти кожна дівчинка, адже був такий мультфільм "Принцеса лебідь". І саме через це хотіли приміряти такі образи.

У кожної артистки є свій певний образ, і вони цим досить уміло користуються, адже певний артист несе свою історію, яка є особливою, саме тому їхні стилісти дуже ретельно підбирають кольори, образи на концерти та стилі. Це дуже важливо для кожного співака та для кожного актора.

І насправді кожен колір має свою енергетику, саме над цим дуже грамотно працюють парники кожного артиста. І ми часто можемо помітити в окремих персон певні кольори.

Так, наприклад ми бачимо, що останнім часом відома українська співачка Злата Огнєвіч носить чорний колір. Це сукні, костюми, брюки й так далі. Але найголовнішим образом у чорному кольорі був образ справжнього чорного лебедя. І варто сказати, що співачці неймовірно пасує цей стиль та певний образ. Можна назвати Злату витонченим чорним лебедем. І саме такий образ Огнєвіч обрала для важливої фотосесії, яка наробила багато шуму у мережі.

А от акторка Наталка Денисенко, яка стала зіркою серіалу “Кріпосна” досить часто з’являється у білому одязі. Варто сказати, що з її яскравим кольором волосся, білий неймовірно пасує їй. І в її гардеробі також є образ лебедя, але білого та ніжного.

https://www.instagram.com/p/CqAOiSwobaD/=

Одразу можна сказати, що не варто навіть порівнювати ці образи, оскільки вони є дуже різними, як і самі артистки. Але висновок лише один – кожна з жінок розкрила образ лебедя по-своєму і внесла певну гостроту та настрій. Тож, тепер чорний і білий лебеді заграли абсолютно новими та незвичними фарбами, які тепер асоціюються зі Златою Огнєвіч та її колегою Наталкою Денисенко.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.