Григорій Решетнік повідомив, що в його родині знову буде поповнення та показав круглий животик майбутньої мами

Знаменитий український телеведучий Григорій Решетнік вразив мережу щасливою новиною. Як так вийшло, що родина очікує на поповнення? Деталі в нашій статті.

Знаменитий український телеведучий Григорій Решетнік вже 3 роки як багатодітний батько. Наприкінці 2020-го його дружина Христина народила третього сина Олександра. Зіркова сім’я зачаровує своєю згуртованістю, єдністю, а також готовністю приймати нових членів. Так, пара доволі часто жартує на рахунок поповнення, інтригує натяками на вагітність, а часом відкрито говорить про те, що готова до ще однієї дитини.

Як виглядає будинок Григорія Решетніка
Григорій Решетнік повідомив, що в його родині знову буде поповнення

Наприклад, після початку повномасштабної війни в Україні Григорій та Христина дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіли про своє бажання взяти малюка з притулку. Мова йде саме про сироту, яка залишилася без батьків в результаті військових дій. Зі своїми спадкоємцями пара вже обговорила дане питання, а тому на устновлену дитину чекає теплий прийом, якщо подружжя все ж таки наважиться на даний крок.

Григорій Решетнік повідомив, що в його родині знову буде поповнення

Втім, Решетніки поки що обмежуються лише розмови. Задачу привести на світ нову людину на себе взяв тим часом інший член сімейства. Мова йде про сестру Григорія, яка нещодавно з’явилася на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і засвітила округлий животик, який очевидно говорить про те, що жінка при надії. Судячи з усього, телеведучий стане дядьком з дня на день.

Григорій Решетнік повідомив, що в його родині знову буде поповнення

Григорій жодним чином не прокоментував цікаве положення своєї сестри, але кадр в цілому і не потребує жодних додаткових слів.

Нагадуємо, що після 24 лютого Григорій та Христина часто вдавалися до жартів щодо імен для своїх наступних дітей. Зірки мріяли назвати спадкоємців на честь Джозефа Байдена, компанії Байрактар, Джавелін, тощо. При цьому користувачі мережі реагували на дані заяви по-різному: хтось вподобав гумор зіркової пари, а хтось навпаки активно критикував за недоречні жарти.

Тим часом пара не виключає, що дійсно обзаведеться ще однією дитиною і відкрито говорить, що хоче дівчинку.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.