Добре, що цього не трапилося: будете вражені, дізнавшись, хто мав насправді зіграти Саїда в серіалі “Клон”

Культовий серіал "Клон" бразильського виробництва свого часу зібрав біля екранів мільйони глядачів по всьому світу. Втім, проєкт продюсери бачили зовсім інакшим.

Безсумнівно, бразильський серіал “Клон” зробив своїх акторів справжніми суперзірками, яких знали в обличчя в усьому світі. Однак, даний проєкт пережив багато випробувань і зазнав серйозних трансформацій у зв’язку з політичними подіями.

Хто мав насправді зіграти Саїда в серіалі Клон

Сценарій проєкту крутився навколо дівчини-мусульманки, яка виросла у бразильському суспільстві. Герої були пронизані доволі контрастними та полярними світоглядами, адже перебували між християнським та мусульманським світами. Ідея була доволі актуальною, мала привернути увагу глядачів до маси гостросоціальних проблем, однак наштовхнулася на неймовірну перешкоду у зв’язку з трагедією в Сполучених Штатах Америки. Зйомки мали відбутися незабаром після 11 вересня 2004 року.

Хто мав насправді зіграти Саїда в серіалі Клон

Хто мав насправді зіграти Саїда в серіалі Клон

Так як тематика стала неймовірно болючою та чутливою для суспільства, бразильські актори, які мали взяти участь у проєкті відмовилися від ролей. У серіал запросили невідомих та зацікавлених у великому проєкті молодих артистів, які вбачали у ньому на ризик, а шанс. Тим не менш, невідомо отримав Далтон Вігу головну роль завдяки своїй харизмі чи збігу обставин.

Як виявилося, роль Саїда мав зіграти Едуарду Московіш. На той час артист був справжньою зіркою, завдяки “Секрету Тропіканки”, “Шаленим грошам” та “Шипам і трояндам”. І саме після “Шипів” артист вирішив відмовитись від пропозиції Глорії Перес, бо нібито мріяв про відпочинок після трьох років практично безперервної роботи.

У результаті Перес віддала перевагу Вігу, який на той час не міг похвалитися такою популярністю. І це стало вдалим рішенням. Своєю грою артист зробив серіал популярнішим, а безліч глядачок досі закохані саме у Саїда.

Хто мав насправді зіграти Саїда в серіалі Клон

Звісно, після такого шаленого телевізійного успіху Далтон почав отримувати неймовірно вигідні пропозиції. Чоловік став всесвітньо відомою зіркою, залишивши свого конкурента Едуарду далеко позаду.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.