Від природної краси ні сліду: ось як зараз виглядає Аліна Гросу, яка переїхала в Сполучені Штати Америки

Українська Співачка Аліна Гросу почала свою кар'єру ще зовсім маленькою. Більше двадцяти років прихильники спостерігали за тим, як дівчинка росла.

З кожним роком в українському медіапросторі з’являється чимало нових облич. Це і співаки, в актори, і телеведучі. Вони тільки починають свій шлях й увага прихильників постійно прикута до них. Втім, є зірки, які фактично виросли на очах фанатів.

Чимало людей пам’ятають пам’ятають українську співачку Аліну Гросу ще маленькою дівчинкою. Проте зараз дівчині вже 27 років, і за стільки років на сцені вона неодноразово змінювала свій імідж.

Як починався шлях Аліни Гросу

Вперше Аліна Гросу ступила на сцену ще коли їй не було п’яти років. У далекому 1999 році вона випустила свій перший музичний кліп. Сталося це завдяки батькам майбутньої зірки, які в такому юному віці побачили талант доньки до вокалу. Тож саме тому вони вирішили дати можливість маленькій Аліні спробувати свої сили в ролі співачки. Перша пісня дівчинки мала назву “Літо”. Слухачі були вражені харизмою та чарівністю Гросу. Поява перших прихильників спонукала до подальшого розвитку музичної кар’єри дівчинки.

Культовим хітом Аліни Гросу став кліп на пісню “Бджілка”. Саме завдяки йому вона отримала упізнаваність в медіапросторі. Фішкою маленької співачки стали афро-кучері, які стали невід’ємною частиною її сценічних образів.

Аліна Гросу в кліпі Бджілка
Аліна Гросу в кліпі Бджілка

Чим старше ставала Аліна Гросу, тим кардинальніше змінювався її стиль. Вона почала відходити від амплуа бешкетниці, і обрала більш жіночний образ. Вона неодноразово експериментувала із кольорами волосся та зачісками.

Як виглядала Аліна Гросу в підліткованому віці
Як виглядала Аліна Гросу в підліткованому віці

Зараз співачка зупинилась на білявому прямому волоссі. Вона прекрасно виглядає, і доволі складно впізнати в ній ту маленьку дівчинку, яка співала про бджілку. На своїй сторінці в Instagram Аліна Гросу ділиться своїми світлинами з Америки.

Саме там вона проживає наразі та займається творчістю. Дівчина привідкрила таємницю для своїх прихильників про те, чим вона займається зараз. Співачка зізналась, що її дні займає навчання, благочинність та робота над новою піснею. На запитання прихильників про те, чи повернеться вона до України, Аліна Гросу зазначила, що нікуди не переїжджала, а поїхала покращувати свої навички.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.