Андрій Данилко показав свою квартиру в будинку із зіркою на Хрещатику: дім, в якому не вистачає лише господині

Всесвітньо відомий український виконавець Андрій Данилко багато років проживає у самому серці столиці України — біля Хрещатика. Як виглядає його квартира?

Як відомо, Андрій Данилко живе у найелітніших апартаментах в Україні, які лише можна собі уявити. Такий статус вони отримали завдяки своєму місцеположенню. Квартира виконавця ролі Вєрки Сердючки знаходиться прямо над Хрещатиком.

Андрій Данилко показав свою квартиру

Про квартиру Андрія Данилка напишуть книгу
Андрій Данилко показав свою квартиру

Зірка придбав одразу декілька житлових площ, які об’єднав у одну велику і таким чином проживає у неймовірних апартаментах, які коштують шалених грошей. Втім, ця квартира стала доволі символічною, адже саме з нею Андрій спостерігав за усіма подіями, які відбувалися в Києві після початку повномасштабної війни в Україні. Данилко принципово не виїхав і чекав на ворога у себе вдома. Ба більше, у той період часу він вперше показав своє житло з середини, де приймав журналістів.

Нещодавно співак оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька свіжих кадрів, які були зроблені у його квартирі, даючи можливість підписникам зайвий раз побачити його дім.

“Залишитися вдома означало тримати зв’язок і слідкувати за поточною ситуацією в Києві: не з інтернету, а з власного дому; не з переписок, а з живого спілкування з містянами. Війна багато на що вплинула. Тепер ми стали дружніми з тими, чиїх імен раніше навіть не знали. Кузьмича з Андрієм познайомила війна. Цей час згуртував людей і розірвав будь-які кордони”, — йдеться в публікації на особистих сторінках Вєрки Сердючки та автора проєкту.

Кадри були зроблені у рамках фотопроєкту Цироняна про людей, які не покинули батьківщину під час військових дій.

Нагадуємо, що з літа минулого року Андрій Данилко разом зі своїм колективом знаходиться у гастролях. Концертний тур почався з Прибалтики, а потім відбувся у країнах Європи, ближнього Сходу, тощо.

Перед поїздкою до Сполучених Штатів Америки Вєрка Сердючка зупинила гастролі через крововилив у голосові зв’язки. Коли ж команда хотіла відновити тур, стало відомо, що вони не можуть потрапити у Штати через проблеми у деяких членів з документами.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.