Який зараз вигляд має старша донька Тоні Матвієнко не від Арсена Мірзояна: молода копія Ніни Митрофанівни

Знаменита виконавиця та дочка легенди української естради Ніни Матвієнко Тоня Матвієнко має двох дочок від різних шлюбів. Як виглядає її старша спадкоємиця?

До зустрічі з Арсеном Мірзояном Тоня Матвієнко вже мала досвід шлюбного життя. Майбутня зірка завагітніла доволі рано і перебувала у шлюбі близько 10 років. У цьому союзі народилася красуня Уляна, яка зараз є дорослою дівчиною.

Тоня Матвієнко
Який зараз вигляд має старша донька Тоні Матвієнко

З матір’ю у дівчинки тривалий час не складалися стосунки. Ба більше, після розставання Тоні Матвієнко з чоловіком Уляна вирішила жити з батьком. Повернутися додому вона наважилися лише після новини про нове кохання у житті співачки. Коли у будинок Ніни Митрофанівна ступила нога Арсена Мірзояна, тоді приміщення наповнилося і сміхом Уляни.

Який зараз вигляд має старша донька Тоні Матвієнко

А незабаром в сім’ї народилася ще одна дівчинка, яка була названа на честь своєї зіркової бабусі Ніною. Тривалий час родина жила у будинку вшістьох. Голова сімейства Петро Гончар, співачка Ніна Митрофанівна, дочка Тоня, зять Арсен, а також дві онучки Уляна та Ніна. Напередодні повномасштабної війни в Україні Мірзоян повідомив про те, що вони нарешті прийняли рішення роз’їхатися, адже зіркова пара придбала квартиру.

Але втілити плани у життя суджено не було. Після 24 лютого Тоня Матвієнко була вимушена забрати маленьку донечку Ніну та дорослу спадкоємицю Уляну і рушила до Португалії. Пізніше сімейство перебралося до Великобританії. Артистка розлуку витримала, а от Уляна незабаром захотіла повернутися в Україну і зробила це.

Дівчину Тоня показує своїм підписникам нечасто. Але кожного разу красуня збирає компліменти від користувачів. Нещодавно Уляна Матвієнко оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram серію фотографій і зачарувала фанатів мами неймовірною схожістю з зірковою бабусею Ніною Митрофанівною.

Уляна дедалі більше походить саме на легенду української естради. При цьому вона демонструє неймовірну незалежність від канонів моди, любов до натуральності, яскравих кольорів, тощо. Зовнішність і стиль Уляни залишаються поза часом, і в цьому вона також схожа на бабусю.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.