В МастерШеф розповіли, хто яка начинка для вареників: Тіна Кароль – з мʼясом, а Олег Винник печінкова з салом

Індустрія краси, моди, телебачення здебільшого тримається на творчому потенціалі та фантазії, яка часом може завести нас в абсолютно неочікувані місця.

Як не дивно, але глядачі обожнюють різноманітні інтерактивні ігри, тести або інші цікавинки, які ґрунтуються суто на фантазії. Для людей не полишених творчого запалу зовсім не важко уявити себе у ролі знаменитостей, героїв фільмів або книг чи страв.

В МастерШеф розповіли, хто яка начинка для вареників

Так як відомий український проєкт “МастерШеф” має вузьку направленість і стосується суто кулінарії, то і подібні ігри зачіпають лише тематику кухні і страв. Так, нещодавно на офіційній сторінці програми в соціальній мережі Instagram з’явилася пропозиція дізнатися, хто яка начинка до вареників, опираючись на знаки зодіаку.

Таким чином фанати багатьох українських зірок отримали можливість уявити не тільки себе у ролі начинки, але і своїх кумирів.

Так, Тіна Кароль за знаком зодіаку Водолій, а тому вона —м’ясна начинка. Катерина Осадча ж солодка сирна, що дуже на неї схоже. Ірина Білик — картопляно-грибна, Настя Каменських, як не дивно вишнева, Ксенії Мішиній не пощастило, адже вона — квашена капуста.

Владу Ямі випав дуже незвичайний варіант — з картоплею та кисломолочним сиром. Володимир Остапчук — це макова начинка, а Сергій Бабкін із сушених грибів. Олі Цибульській дісталася гречка, а Олі Поляковій — з грибами та рисом. А сама незвичайна начинка, квасолева, випала Ользі Фреймут.

В МастерШеф розповіли, хто яка начинка для вареників. Скріншот коментарів під публікацією

Варто відзначити, що запропонована гра дуже сподобалася користувачам мережі, які не тільки уявили себе у ролі начинки для вареників, але й дали оцінку варіантам, які їм випали. І хоча печінка з салом сподобалася далеко не всім, цілком імовірно, що Олег Винник наприклад, зрадіє такому варіанту.

Нагадуємо, що минулої суботи кулінарна програма не транслювалася через події в Україні, а тому епізод був перенесений на наступний тиждень. У цей період піар – команда триває інтерес публіки до шоу, а також розважає її різноманітними конкурсами, іграми, а також завданнями на фантазію. Рубрика підписникам сподобалася, а тому варто очікувати подібного контенту.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?