Як виглядає жінка, у якої молода Христина Соловій увела Сергія Жадана: мила панянка з добрими очима

Сергій Жадан відомий український поет, чия творчість просто потрапляє у саме серце. Вона чесна, щира, відверта, смілива, місцями досить норовлива і така правдива. Саме тому, вона легко підкорює серця поціновувачів.

Жадан крім своєї кар’єри поета, ще й співає, і навіть, має свій гурт “Жадан і собаки”. Його репертуар – це щось схоже на рок. Норовливі пісні, які відкривають чоловіка геть з іншої сторони. На сцені Сергій розкутий та сміливий, саме тому його дуже люблять слухачі. А це дорогого вартує. Не дарма кажуть, що талановита людина, талановита в усьому.

Сергій Жадан

Та попри творче життя Жадана багатьох цікавить ще й його особистий фронт, оскільки про свою родину чоловік не любить розповідати. Проте відомо, що чоловік був одружений двічі й має двох дітей, сина та донечку. Першою дружиною Сергія була режисерка харківського театру Світлана Олешко і від неї він має сина Івана.

Але тепер поет розлучається й зі своєю другою дружиною Іриною Куніциною, з якою прожив цілих 15 років. Ірина Куніцина досить непублічна. Відомо, що вона працювала у харківському видавництві “Фоліо”, де й познайомилась із Жаданом. Вона керує Благодійним фондом свого чоловіка. Більше про Ірину майже нічого не відомо, оскільки людина вона не публічна й виходити у світ не любить.

Жадан з родиною

Тим паче невідомо, яка ситуація склалась між ними, що дійшла аж до розлучення, до того ж за ініціативою самого Жадана, бо саме він 24 квітня 2023 року подав заяву до державного реєстру. Тож, незабаром за плечима поета буде два шлюби.

Та після того, як Сергія побачили за ручку з Христиною Соловій, то ймовірніше за все в цьому і є причина розставання Жадана з дружиною Іриною. Проте, правди поки що ніхто не знає, адже чоловік ретельно приховує своє особисте життя.

Сергій Жадан у кліпі Христини Соловій Юність
Сергій Жадан у кліпі Христини Соловій Юність

А от як буде розвиватися роман з Соловій, нам залишається лише спостерігати та не робити поспішних висновків.

Схожі статті

“Рожеві паєтки та дорога фірмова перука”: Тіна Кароль показала сукню на тонких бретелях – схожа на весільну

Знаменита українська виконавиця Тіна Кароль більше 15 років є символом жіночності та краси. І образи постійно намагаються повторити, а походи в світ стають темою для обговорень.

Фантастичне перевтілення Галушки з Дніпродзержинську у Віру Брежнєву: ТОП-6 образів за 42 роки життя

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва пройшла непростий шлях, який привів її до різних результатів. Вона стала супер популярною, але зараз переживає непрості часи.

5 українських зірок, які зроблять драму з нічого: Катерина Репяхова, Оксана Білозір, Ігор Кондратюк та інші

Зірки українського шоубізу нерідко потрапляють у скандальні ситуації, це можуть бути, як випадкові інциденти, так і цілеспрямований хайп. Представляємо вам зірок, які здатні зробити драму з нічого.