“Зрозуміла, що погладшала”: Катерина Кухар після довгого мовчання з’явилася з гучною заявою – вигляд не той

Суддя "Танців з зірками", прима-балерина, заслужена артистка України Катерина Кухар після зникнення з України нарешті показала себе в мережі. Жінка стверджує, що за цей час погладшала.

Зникнення з публічного простору неабияк хвилювало прихильників творчості танцівниці. Юзери соціальних мереж моніторили її сторінки, аби дізнатися, де зараз перебуває зірка та чим вона займається. Проте з початку з війни жінка була досить пасивною у своєму блозі.

Все змінилося, коли після довгого мовчання Катерина Кухар вперше вийшла на сцену зі своїм чоловіком Олександром Стояновим в США з виставою “Лісова пісня”. Зіркове подружжя виступило в Сіетлі, що в штаті Вашингтон. Вважають своєю місією, щоб світ знав про українську культуру та її мистецтво. Глядачі вечора були приємно вражені, немов зачаровані чистим танцем, з романтичною класикою.

Катерина Кухар та Олександр Стоянов
Катерина Кухар та Олександр Стоянов

Катерина Кухар розповіла, що погладшала

Після довгої перерви у своєму блозі, зірка нарешті наважилася показати себе публічному простору та продемонструвати, який вигляд має зараз.

На новому відео жінка постала з новою зачіскою та пофарбованим волоссям у більш висвітлений, каштановий відтінок. Проте, на її думку, дещо все-таки змінилося ще. Вона вважає, що за цей час трішки набрала вагу.

“Подивилася я сьогодні прискіпливо на себе у дзеркало і зрозуміла, що я погладшала. Треба терміново сідати на дієту “, – заявила Кухар.

Катерина Кухар розповіла, що погладшала

Балерини завжди мають контролювати свою вагу, харчові звички, дієту, аби на сцені виглядати розкішно. Навіть така жінка, як Катерина, яка має витончену стрункість від природи, буде намагатися схуднути й тоді, коли продовжує мати приголомшливий вигляд.

Схожі статті

Була чарівною: як виглядала під час вагітності Лідія Таран – носила під серцем дівчинку від Доманського

16 років тому знаменита українська телеведуча Лідія Таран народила прекрасну дівчинку, яка отримала ім'я Василина. До сьогодні вона залишається єдиною спадкоємицею зірки.

Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.