Віра Брежнєва показала блакитнооких двійнят та вразила зізнанням про дітей: нові члени багатодітної сімʼї

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва показала двох розкішних діток з яскраво-блакитними очима та розповіла фанатам, хто народив крихіток.

Віра Брежнєва не з чуток знає, що таке — бути матір’ю. Свого первістка артистка народила у дуже юному віці, ще до того, як стала співачкою, знайшла своє призначення, перетворилася на знаменитість.

Зараз обидві спадкоємиці Віри вже досить дорослі дівчата, які самостійно приймають рішення і рухаються назустріч світлому майбутньому. Та очевидно любов до дітей не покидає артистку, адже нещодавно вона потішила своїх фанатів кадром з чарівними малюками.

Ось як Віра Брежнєва виглядає без макіяжу
Віра Брежнєва показала фанатам чарівних двійнят

Віра Брежнєва показала фанатам чарівних двійнят

Так, нещодавно Віра Брежнєва оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію двійнят з яскраво-блакитними очима. Малюки виявилися дівчатами. А народила їх не співачка, а близька їй людина.

Віра Брежнєва показала фанатам чарівних двійнят

На світ красунь привела продюсер Тетяна Батуріна. На даний момент жінка є матір’ю вже пʼятьох діток. Примітно, що при цьому двійнята неймовірно схожі саме на Віру, а тому у користувачів мережі може скластися хибне враження, що вони якось пов’язані з артисткою кровно.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Віра Брежнєва разом зі своїм чоловіком Костянтином Меладзе покинули територію російської федерації. Співачка публічно засудила війну, а її чоловік-продюсер, який пів життя прожив в Києві, утримався від заяв. Родина оселилася в Італії, де в них є елітний маєток. При цьому Віра постійно повідомляла про свою волонтерську діяльність. Також артистка змінила свій псевдонім, щоб позбавитися радянського впливу на свою творчість і навіть записала нову композицію українською мовою.

Тим не менш ставлення українців до артистки дуже неоднозначне, адже її репутація сильно постраждала через тривалу відсутність політичної позиції. На відміну від своїх колег, які опинилися у такій самій ситуації, Віра намагається налагодити відносини зі своїми співвітчизниками лагідно та тихо, без гучних заяв. У той самий час Макс Барских зміг розташувати аудиторію до себе, а Світлана Лобода знаходиться на пів шляху до даної цілі.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.