Неочікуваний гість в турі: Надя Дорофєєва показала, хто ще ходить на її концерти – таємна прихильниця муха

Відома українська співачка Надя Дорофєєва дає свої концерти країнами світу й завойовує свою прихильність за межами Батьківщини. Показала, яка неочікувана гостя трапилася їй в турі.

6 травня відбувався виступ співачки в Сієтлі, де на слухачів чекала оновлена програма, україномовні треки та навіть виконання старих хітів з колегою, хорошим другом за часів роботи в гурті “Время и стекло” – Олексієм Завгороднім. Цей тур сама Дорофєєва називає, як “возз’єднання”, адже давно на публіці їх разом не бачили.

В коментарях під дописом юзери соціальної мережі подякували за хороше дитинство, яке проходило під спів дуету, а також зраділи, що кумири хоч тимчасово, але опинилися на одній сцені. Також додали, що чекають на нові концерти в Україні теж з Олексієм.

“Стартував Амерікан тур, майже возз’єднання”, – зазначила Дорофєєва.

Надя Дорофєєва показала, хто ще ходить на її концерти

Артистка сучасного напрямку в музиці змогла не лише здивувати своїх підписників, а й дещо розсмішити їх, таємною гостею, яка опинилася з нею разом на концерті. Співачка у своїх stories в Instagram показала муху й підписала цю світлину: “Муха в турі”.

Надя Дорофєєва показала, хто ще ходить на її концерти

Звичайно це була демонстрація ситуації в жартівливій формі, але якщо серйозно, то наші артисти української сцени ладні підкорювати світ й заявляти про себе, свій народ, свою країну, як талановиту та співочу націю.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Нагадаємо, що війна вплинула на співачку, її стиль одягу, музику та навіть на особисте життя. У 2022-му році Дорофєєва та Дантес заявили, що збираються розлучитися. Втім, довго колишнім сумувати не довелося. Надя знайшла нове кохання в обліку ресторатора Міші Кацуріна, а Володимир – Даші Кацуріної. Ось такий обмін відбувся між подружніми парами.

Схожі статті

Екс-суддя “Україна має талант” Слава Фролова показала, як змінилася: волосся каштанове і без косметики

Знаменита українська телеведуча та радіо ведуча Слава Фролова не працює в шоу-бізнесі вже багато років, але публіка не тільки її пам'ятає, але й неймовірно за нею сумує.