Ксенія Мішина показала, як виглядала у дитячому садочку: “Не вирізнялася особими талантами”

Ксенія Мішина відома українська акторка, яка завоювала шалену любов та прихильність українських глядачів завдяки своєму вмінню перевтілюватися в різні ролі та амплуа, хоча у дитинстві вона нічим таким не займалась.

Всі ми звикли, що якщо хтось став відомою людиною займаючись своєю улюбленою справою, це бажання обов’язково було сформовано ще у дитинстві. І людина йшла по життю з однією великою мрією. Але це не завжди так, адже є багато прикладів, коли акторами ставали люди з дипломами інженерів, а ведучими люди з дипломом слюсаря. Тож, освіта не завжди є ключовим моментом, завжди важливіші таланти і здібності, які можна здобути протягом життя, або просто розвинути те, що вже є.

Ксенія Мішина ошелешила новиною про пологовий будинок
Ксенія Мішина

Приблизно так сталося й у житті відомої акторки Ксенії Мішиної, яка, виявляється не завжди мала бажання бути актрисою. Про це акторка розповіла у своєму блозі в instagram і показала своє фото з дитячого садочку.

“Я не була дитиною, яка вирізнялася особими талантами – не вчила віршики, не любила читати книжки, не займалась в акторських секціях” – написала Мішина.

Мішина у дитячому садочку
Мішина у дитячому садочку

Також жінка додала, що росла у родині де батьки працювали з ранку до вечора й про якусь творчість точно ніколи не заходила мова. Також про те, що її дитинство було звичайним. Наповненим іграми, розвагами, друзями, простою їжею, пригодами та душевністю.

“Ніхто особливо мене не програмував на багате та незалежне майбутнє, бо батьки працювали з ранку до ночі, щоб був той суп на обід” – зізналась акторка.

Розповідь Мішиної
Розповідь Мішиної

Тож, виходить, що у дитинстві Мішина навіть не думала про те, що колись вона стане однією з найпопулярніших акторок українського кінематографа. Але бажання прийшло до дівчини вже  той період, коли вона думала, куди буде вступати й яку професію опановувати.

Схожі статті

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.

Була чарівною: як виглядала під час вагітності Лідія Таран – носила під серцем дівчинку від Доманського

16 років тому знаменита українська телеведуча Лідія Таран народила прекрасну дівчинку, яка отримала ім'я Василина. До сьогодні вона залишається єдиною спадкоємицею зірки.

Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.