“Коханка” нічого не змінила: Каменських вразила публічним зізнанням про Потапа на тлі чуток про розлучення

Відома українська співачка Настя Каменських зробила публічну заяву на честь дня народження свого чоловіка Потапа та вразила емоційністю повідомлення.

2022-й та 2023-й роки напевно стануть найбільш скандальним періодом у кар’єрі знаменитого українського репера та продюсера Потапа. Чоловік вивіз свою родину незадовго до початку повномасштабної війни. Разом з дружиною Настею Каменських, рідною матір’ю та тещею він намагався перечекати складні часи за кордоном. Але проходили місяці, і до зірки почали з’являтися питання у аудиторії.

Настя Каменських зізналася Потапу в коханні на тлі чуток про їхнє розлучення

Потап вперше прокоментував своє розлучення з Настею Каменських
Настя Каменських зізналася Потапу в коханні на тлі чуток про їхнє розлучення

Врешті-решт, на батьківщину повернулися і співачка, і продюсер. За офіційною версією, Потап відтягував свій візит до України через стан здоров’я. Спочатку він захворів на корона вірус, а потім мав параліч обличчя. Але в Києві він не затримався, і після закінчення зйомок знову виїхав. Пісня про волонтерів не принесла йому очікуваного успіху. Навпаки, композицію жорстко розкритикували і в шоу-бізнесі, і серед аудиторії. Пізніше екс-підопічна Потапа Євгенія Горда публічно звинуватила його у неетичній поведінці та зрадах дружині.

Скандальні висловлювання на адресу своєї родини подружжя не коментувало. Тим часом плітки про їхнє розлучення наростали сніжним комом. Пара тривалий час знаходилася в розлуці, майже не взаємодієла на публіці, не створювала спільного контенту і поводилася так, ніби їх не об’єднує нічого. І лише нещодавно обидва розвіяли плітки. Спочатку Потап спростував інформацію, яку надавали його екс-підопічна, а також ніжно привітав кохану дружину на відстані. А нещодавно і Настя Каменських аублічно зізналася у коханні своєму чоловіку.

Артистка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram їхнє спільне фото, у дописі до якого неймовірно ніжно та романтично заговорила про почуття до свого обранця.

Такий жест неабияк потішив фанатів, а також вгамував їхню тривогу.

Нагадуємо, що не так давно Настя Каменських давала ексклюзивний коментар стосовно своєї вагітності і заявила, що вони з чоловіком самостійно розберуться з питанням, таким чином проявивши роздратування на увагу публіки до її бездітності.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.