Приховувати від Ярославського вже немає сенсу: Хіменес-Браво взяв на руки Мартиновську і свою крихітку Лупіту

Ектор Хіменес-Браво відомий шеф-кухар та незмінний головний суддя "МастерШеф", який всією душею прикіпів до України та до людей, яких він тут зустрів. І такими є Оля Мартиновська та Володимир Ярославський.

Ектор може здаватися доволі суровим на проєкті, оскільки постійно оцінює страви учасників. І яким би він не був добрим у житті, то професійну складову його життя нікуди не подінеш. Але Ектору пощастило у тому плані, що він потрапив у гарне оточення, його друзями стали колеги Оля Мартиновська і Володя Ярославський. Хоча на своєму шляху “МастерШеф” Хіменес-Браво зустрів ще багатьох своїх колег, але ні з ким йому не працювалося настільки комфортно, як з Олею та Володимиром.

Судді МастерШеф
Судді МастерШеф

Попри те, що вони завжди разом на зйомках, вони ще й доволі часто і весело проводять час за межами знімального майданчика. У трьох суддів навіть є власний Тік-Ток, куди вони при нагоді викладають смішні відео. Ектор, Володимир і Оля вже набагато більше ніж просто колеги. Вони дружать між собою і завжди готові провести час разом, підтримати, допомогти та розділити гарні ідеї.

Ектор знає доньку Олі Мартиновської та загалом вони досить близькі. Довіра це головне, що об’єднало Ектора й Олю, адже вони могли б просто разом працювати й до наступного знімального дня забувати одне про одного, але, ні.

Насправді навіть крізь екрани видно, як всі судді ставляться одне до одного, вони можуть пожартувати, пригадати якісь історії з життя. Тобто, їм є що згадати крім знімальних днів. Але й на зйомках колеги весело проводять час.

Наприклад, днями Ектор показав фото, де взяв на руки Ольгу та свою улюблену собаку Лупіту, а от Вова Ярославський на фотокартці виглядає так, ніби він охороняє всіх від інших людей.

Сторіс Ектора
Сторіс Ектора

Тож, утрьох їм ніколи не буває сумно, бо кожен з них має гарне почуття гумору та вміє створити правильну атмосферу.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.