Партнерка Олега Винника на “Танцях з зірками” Олена Шоптенко показала, як виглядають її батьки

Олена Шоптенко відома українська хореографиня і професійна танцівниця, яка стала дуже популярною завдяки шоу "Танці з зірками", де вона неодноразово здобувала перемогу.

На шляху Шоптенко було багато різноманітних партнерів, як відомих, так і зовсім не відомих. Але ті, хто приходив на шоу, вже були відомими в Україні. І є навіть легенда, що всіх своїх партнерів Олена приводить до перемоги. Наприклад, Володимир Зеленський коли танцював з Шоптенко став переможцем “Танців з зірками” А от з Олегом Винником жінці не довелося дійти до перемоги через те, що повелитель вовчиць захворів на ковід у самий розпал битви на паркеті.

Загалом про життя Шоптенко мало що відомо, оскільки жінка не вважає, що її особисте має бути виставлено на показ та бути доступним для кожного. Адже в першу чергу у сфері медіа вона себе позиціює як танцівниця, як професіонал і як досвідчений хореограф.

Саме через це Олена майже ніколи не розповідає і не показує свою родину. Майже ніхто не бачив, як виглядає чоловік Шоптенко або її син. Ба більше, не кожний знає, що танцівниця має родину. І саме тому їй часто приписують романи з колегами.

Варто сказати, що Олег не став виключенням, оскільки на сцені “Танців з зірками” Олена та Винник показували дуже сміливі танці, люди часто думали, що між ними точно є романтичні відносини. Але ні. Шоптенко давно заміжня і має щасливу родину. Щоправда, цього вона любить демонструвати.

Тому фотографіями з сімейних застіль Олена показує дуже рідко, й кадр з батьками, який танцівниця показала днями, дуже сильно здивував аудиторію Олени. Можна сказати, що жінка більш є схожою на свого тата. Вона така ж інтелігентна, з глибоким та розумним поглядом й доволі спокійна.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.