Джунглі з квітів та килими повсюди: Джамала показала свою розкішну квартиру в Києві, яку їй подарував Кличко

Після знакової перемоги на "Євробаченні" у 2016 році, міський голова Віталій Кличко вручив співачці орден на квартиру в столиці. Апартаменти розташовані в Солом'янському районі Києва.

Така подія не могла залишити байдужих українську владу, а тому співачка Джамала тепер власниця квартири в Києві. Для неї це стало сюрпризом і дуже необхідним подарунком, адже всім відомо, що артистка родом з Криму, куди повернутися наразі не зможе через його окупацію.

Прекрасна новобудова з площею понад 100 квадратних метрів по-справжньому вражає й жінка після її отримання почала займатися ремонтними роботами. За словами співачки, спочатку її очікували лише білі стіни, без меблів та навіть дрібних деталей інтер’єру.

Джамала з чоловіком Сеїтом-Бекіром змогла побудувати прекрасний родинний затишок, аби їхні діти перебували в комфортних умовах та гармонії. В мережі з’явилися світлини кімнат зіркової квартири. Бачимо, що більшість досить світлі, просторі, оснащені традиційними килимами з орнаментами, а прекрасним доповненням постали великі квіти, з білими вазонами під стиль всього інтер’єру.

Джамала показала свою розкішну квартиру в Києві

Можна зробити висновки, що вазони – велика любов артистки, адже вони додають якоїсь живучості, природної краси навіть в самому будинку. Доповнюють дизайн наявних хоромів оригінальні люстри, картини, а також спеціальна кімната, де артистка відводить час для робити, аби ніхто з членів родини її не відривав.

Джамала показала свою розкішну квартиру в Києві

Ремонт вдався на славу і тепер бачимо скрізь білий та світлий дизайн, з мінімалістичним оформленням. Малюки зірки живуть в кімнаті, де наявні стильні м’які подушки, багато іграшок та правильне ліжко, з ортопедичним матрацом для здоров’я їхньої спини.

Джамала показала свою розкішну квартиру в Києві

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.