Олександр Усик показав дружину та її круглий животик під об’ємною сорочкою: в родині знову буде поповнення?

Олександр Усик відомий український боксер, який приніс своїй країні не одну медаль та кубок. Адже Олександр є справжнім чемпіоном і віддаєься своїй справі на повну. Він завжди хоче перемагати.

У житті кожного сильного чоловіка є кохана та незамінна жінка, яка робить його ще сильнішим та більш впевненим у собі. Звісно, є багато успішних чоловіків, які є самотніми, але як правило, вони не завжди бувають настільки ж наповненими та щасливими, як одружені чоловіки. Усик входить в ряд тих, хто вже давно має одне кохання по життю і не готовий щось змінювати.

Життя Олександра завжди цікавило широкий загал, оскільки він пів свого життя є відомим спортсменом і одним з найуспішніших боксерів не лише України, а й світу. Його боями захоплюються навіть ті, хто ніколи не дивився бокс і взагалі ним не цікавиться. Але для Саші його професія в певному сенсі мистецтво.

Відомо, що графік у боксерів достатньо напружений, як і у будь-якого спортсмена. Але він завжди знаходить час для своєї родини. Як відомо, Усик є багатодітним батьком і він дуже любить свою малечу та дружину.

Історія кохання Усик з дружиною Катериною почалося ще за часи шкільного навчання, коли Олександр приїхав у Сімферополь та навчався у новій школі. Тоді юний школяр по вуха закохався у молоду і красиву Катю, він одразу був впевнений, що вона стане його долею, але сама дівчина тоді сприймала Сашу як друга, а потім закохалася у нього. І після закінчення школи пара почала одразу жити разом.

А от у 2009 році Катя вже була вагітна першою дитиною і саме в цей період вони з Сашею зіграли весілля. Наразі у родини є троє дітей, два сини і одна чудова донечка. Здавалося б вже достатньо діточок у родині, але на останньому спільному фото дружина Усика за широкою сорочкою ніби прикриває животик.

Тож, можливо Катя знову завагітніла і вони з Сашею чекають на поповнення, але поки що це лише здогадки, оскільки жодної інформації з цього приводу боксер не каже.

Схожі статті

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.