Не розлучення, а просто піар? Камалія засвітила обручку від чоловіка-мільярдера Захура на безіменному пальці

Найбагатша співачка України Камалія змусила своїх фанатів засумніватися у тому, що її шлюб з Мохаммадом Захуром добігає кінця. У чому справа?

Найбагатша співачка України Камалія ще рік тому могла похизуватися двадцятирічним шлюбом, в якому вона була щасливою, успішною та коханою. Однак, війна вплинула і на її союз з мільярдером Мохаммадом Захуром, про що зірка тривалий час не поспішала розповідати.

Мохаммад Захур забрав у Камалії обидвох дочок
Камалія засвітила обручку на безіменному пальці

Правду про стосунки з колишнім благовірним артистка наважилася розповісти лише нещодавно після інтерв’ю, яке стало причиною підозр негаразди у шлюбі зірок у преси.

Камалія засвітила обручку на безіменному пальці

Так, зараз Камалія проживає у резиденції своєї сім’ї на Київщині. Там же знаходиться її мама Інна Петрівна, яка свого часу влаштовувала і її музикальну кар’єру. Тим часом Мохаммад Захур разом з їхніми дочками Арабеллою та Мірабеллою проживає в евакуації у Великобританії, де прихисток сім’ї надала старша дочка бізнесмена Таня, яка живе там вже багато років і має власний бізнес.

Чоловік Камалії Захур вразив зізнанням про стосунки з колишньою дружиною
Камалія засвітила обручку на безіменному пальці

Здається, саме ці обставини і стали причиною розлучення пари. Артистка довго не хотіла покидати батьківщину, але врешті-решт чоловік її вмовив це зробити заради дітей. Але покинувши одну війну, Камалія здобула іншу — з Танею.

Жінка виявилася дочкою росіянки (першої дружини бізнесмена) і дуже гостро реагувала на критику Камалії у сторону громадян російської федерації. При цьому сім’я не одноразово наголошувала, що колишня дружина Мохаммада хоча і проживає у російській федерації, але не погоджується з її політикою.

У цьому конфлікті підприємець став на сторону своєї спадкоємиці, що дуже образило співачку. Через декілька днів після виходу сюжету про даний інцидент вона зізналася, що з чоловіком вона більше не разом, але продовжує спілкуватися та проводити разом час заради спільних дочок, які мають потребу у повній щасливій родині.

Але деякі фанати вважають, що це неправда, і насправді Камалія та її чоловік піаряться. На користь даної версії і нещодавнока зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому засвітила обручку на безіменному пальці.

Як би там не було, але від прикраси артистка все ще не позбулася, що говорить про те, що все все далеко не так просто.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.