36-річна Настя Каменських вийшла на сцену з округлим животом: ощасливила положенням Потапа і фанатів

Співачка Настя Каменських вразила публіку своїм зовнішнім виглядом, який може тільки підкреслити її "цікаве" положення. Чи справді Каменських вагітна від Потапа?

Тур відомої артистки України набирає все більшої популярності та нових чуток навколо її особистого життя. Жінка в неймовірних образах підкорює сцену та очі наших глядачів. А деякі прихильники після суконь, які обтягують фігуру співачки, переконані, що зірка при надії.

Настя Каменських на своїх концертах

Додають цікавості й постійні милі світлини з дітьми та загальну взаємодію з маленькими фанами. Вона не боїться на сцені обійматися з малечею, співати з ними пісні та дарувати щирі й теплі поцілунки. Тепер публіка переконана, що Настя стане найкращою матусею для власних нащадків, яких шанувальники вже не дочекаються.

Каменських насправді вже давала коментар на рахунок нашумілої теми. За словами жінки, вона вже який рік поспіль “народжує”. Безумовно, вони з Потапом хочуть та планують дітей, але наразі запевняє досі не вагітна.

Розповідає, що на тлі війни, стресу та інших переживань набрала зайвих кілограмів, тому, коли потрібно буде повернеться до стрункої форми. Додала, що як тільки дізнається цю радісну звістку, вони з чоловіком приховувати дану новину від прихильників не стануть.

Нагадаємо, нещодавно Настя Каменських зустріла свої 36 років. Потап на тлі розмов про розлучення, ніжно привітав дружину з її днем, присвятивши дамі серця, цілий допис зізнань в коханні. Наразі чутки про розпад цього союзу відпали, адже не хочеться вірити, що такі емоції можуть бути награними та нещирими.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.