Дружина Юрія Горбунова Катя Осадча показала фото, якими увішані стіни в її будинку: діти і коханий чоловік

Катя Осадча і Юрій Горбунов вже давно одружені й мають спільний будинок, де, власне, зараз вони й живуть. А як відомо, у кожному будинку є свої правила і свої традиції.

Будинок, квартира – це ті місця, які є рідними та дорогими для кожної людини, оскільки ми народжуємося та ростемо в одному місці, а коли виростаємо у нас з’являється власний куточок, який ми облаштовуємо так, як самі того бажаємо. І це правильно, адже у кожного з нас є своя енергія, якою ми наповнюємо свій будинок. Певно кожен помічав, коли приходиш у гості до друзів, наприклад, то у кожного у квартирі є своя особлива атмосфера, а також запах. Це якісь невловні деталі, але вони надважливі.

Катерина Осадча
Катерина Осашча

Так, коли у Катерини і Юрія з’явився власний великий будинок, вони його облаштовували так, як вони відчували. Адже вдома має бути максимально комфортно та безпечно. Інакше ви не ніколи не зможете відчути себе вдома. Начебто це така дрібниця, але якщо заглибитися у цю тему, то можна віднайти логіку в усіх побутових речах.

Ба більше, у кожного члена родини має бути власний куточок, де людина зможе побути на самоті й відпочити навіть від найближчих. А також будинок має відображати та характеризувати власників оселі. Тому у нас заведено розставляти сімейні фотографії, якісь родинні реліквії та цінності. Бо коли людина приходить до вас додому, вона має розуміти хто тут живе.

У будинку Горбунова і Осадчої є спеціальна стіна, де вивішені сімейні фотографії у рамочках. На цих кадрах телеведучі постали разом зі своїми дітьми. А також повісили одне своє романтичне фото. І саме такі кадри демонструють, що Катерина і Юрій не лише ведучі, а ще й проста родина, в якій є кохання, взаємна повага та гармонія.

Стіна вдома Осадчої
Стіна вдома Осадчої

Саме тому ця стінка з фотографіями є особливою для їхньої родини, адже там зображені найдорожчі люди у житті кожного з них.

Схожі статті

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.