Влад Яма показав, як провів вечір в Маямі у компанії Наді Дорофєєвої і Позитива: свої тепер поруч

Владислав Яма вже більше року живе у США разом з родиною і за цей час чоловік встиг пережити багато реакцій на своє рішення. Хтось приймає його рішення, а хтось ні.

У 2022 році Америка відкрила свої двері для багатьох українців, оскільки США активно підтримує нашу неньку у боротьбі за свої території та свою культуру. Саме тому цю країну обирає велика кількість українців аби перечекати поки закінчиться повномасштабна війна.

Влад Яма
Влад Яма

Насправді зараз не можна засуджувати нікого, оскільки кожен несе відповідальність за своє життя і свою безпеку. А також варто розуміти, що в цьому світі ніхто нікому нічого не повинен. Саме тому багато відомих людей виїхали за кордон. Одним з таких виявився Владислав Яма – український хореограф і танцюрист. Заради сина і дружини Влад залишився у США разом з ними. Це його рішення, яке робить більш менш щасливими двох найдорожчих людей в його житті.

Але Америка стала для українців не лише місцем для життя. А ще й можливістю творити і заявляти про себе на весь світ. Не секрет, що останній рік українські артисти їздять по всьому світу з благодійними концертами і частину коштів передають на забезпечення оборони нашої країни.

Так, наприклад просто зараз в Америці перебуває Надя Дорофєєва з Позитивом. Вони поїхали туди з концертним туром. І варто сказати, що у кожному місті зали просто заповненні людьми, а це неймовірно приємно. Здебільшого, звісно на концертах глядачами є українці, які емігрували в Америку. Але й місцеві також.

На одному з останніх концертів у Маямі гостем став і хореограф Влад Яма, який просто запалював у глядацькій залі та наспівував всі пісні. Бо вони доля нього є такими рідними та знайомими, що словами передати неможливо. Як все відбувалося Яма показав у сторіс в соцмережі instagram.

Влад Яма на концерті Дорофєєвої
Влад Яма на концерті Дорофєєвої

Видно, що людей на концерті дуже багато, а атмосфера просто неймовірна. Все ж таки Дорофєєва може запалити.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.