Як виглядає колишня дружина Дана Балана? Вже немолода красуня, яка не змогла втримати молдавського мачо

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан роками приховує правду про свої романи, інтрижки та серйозні стосунки. При цьому чоловік запевняє, що мріє колись стати одруженим.

Особисте життя всесвітньо відомого молдавського виконавця Дана Балана досі залишається секретом для більшості його фанатів. Напевно лише наближені люди знають правду про те, що відбувається з артистом, коли він знаходиться поза камерами. В мережі регулярно з’являються новини про його короткотривалі романи, інтрижки з моделями, прогулянки з неймовірними красунями, яким не вдається підкорити його серце.

Як виглядає імовірна колишня дружина Дана Балана

Але ще 15 років томудан не приховував від своєї публіки своїх обранець. Можливо це на це вплинула відсутність соціальних мереж, завдяки чому знаменитості не доводилося ховати свою другу половинку.

Так, подейкують, що на початку двотисячних співак одружився з румунською моделлю Еллою Крупеніною. Пара нібито прожила разом 5 років, після чого Даном було прийнято рішення про розлучення. Мовляв, молода дружина сильно ревнувала свого благовірного, поки той знаходився у виснажливих та тривалих гастролях.

З’являлися плітки і про появу в них спільної дитини. Мова йде про хлопчика Алана, якого журналісти так і не змогли знайти та підтвердити його існування. Згодом родина нібито переїхала до Ізраїлю, але знаходиться зараз невідомо.

Після цього шлюбу у Дана зав’язалися серйозні стосунки з подругою своєї рідної сестри Христиною Руссу. Молоді люди були разом також приблизно 5 років, після чого прийняли рішення розійтися. До весілля справа так і не дійшла, хоча молдавська преса постійно транслювала думку, що дівчина чекає на пропозицію руки і серця.

Перебуваючи в Україні Дан встиг засвітитися в компанії декількох молодих дівчат. Йому приписували романи не тільки з Тіною Кароль, але й з молодою харків’янкою та членом знімальної групи. Втім, Балан жодного разу не прокоментував ці новини, повністю їх ігноруючи.

Примітно, що на момент повномасштабного вторгнення російської федерації на території України Дан знаходився в Києві, про що змовчав. Ця інформація стала надією для фанатів Тіни Кароль, які мріяли почути новину про стосунки зірок.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.