Синуля балує: зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко похизувалася подарунком від сина та показала його публіці

Акторка гумористичного жанру, зірка "Дизель Шоу" Яна Глущенко вперше за довгий час показала єдиного синочка Тамерлана. Чим хлопчик зміг здивувати матусю?

Яна Глущенко реалізована особистість, адже вийшла заміж за коханого чоловіка та подарувала йому спільного нащадка – синочка Тамерлана. Відомо, що у 2017 році гумористка стала офіційною дружиною Олега Збаращука, продюсера гурту “ТІК” та концертного директора “Дизель Студіо”. Тому, можна стверджувати, що це виявився службовий роман.

Як розповіла сама Яна, весілля пара відсвяткувала в Одесі неочікувано та незаплановано, адже просто поїхали до курортного міста на гастролі. В жовтні того ж року, жінка ощасливила свого коханого появою сина. Наразі хлопчик підріс та почав дивувати матусю приємними сюрпризами.

Яна Глущенко з чоловіком Олегом Збаращуком

Так, у своєму Instagram зірка гумору показала, як наразі виглядає маленький Тамерлан, а також продемонструвала, що хлопчик їй подарував. На першій світлині Глущенко показала жест уваги від Тамерлана, адже отримала зібрані пелюстки з квітів, які гарно виклав на одному великому листочку.

“Синуля мене прям балує сьогодні”, – написала Глущенко.

Яна Глущенко похизувалася подарунком від сина

На іншій світлині жінка з посмішкою обійняла свого малюка, де публіка змогла роздивитися їхню схожість. Навіть образи підібрані в подібних, світлих тонах, аби вся картинка виглядала гармонійніше.

Яна Глущенко показала сина Тамерлана публіці

Нагадаємо, що акторці “Дизель Шоу”, як і багатьом мамам на початку війни довелося покинути свою домівку, аби захистити дитину. Чоловік зірки залишився в Україні й займається волонтерською діяльністю. Також додала, що з коханим мріють про донечку, тому, як тільки війна закінчиться – будуть сподіватися на поповнення в їхній родині.

Схожі статті

Потап залишився з їжею на голові через Настю Каменських: хто раптом вивернув на репера посуд та за що?

Знаменитий український продюсер та репер Потап зняв на камеру, як залишився з пролитим молоком на голові. Що відбувається, і яке відношення це має до Каменських?