Віталій Козловський вперше показав жінку, яку кохає більше життя: красуня з короткою зачіскою, але немолода

Віталій Козловський відомий український співак, який завоював мільйони жіночих сердець крізь свої пісні та кліпи. Але більше творчості, його прихильниць цікавить особисте життя співака.

У Віталія Козловського навіть на інтерв’ю тема стосунків та особистого життя є закритою. В це не через те, що він щось намагається приховати, він просто не любить говорити про своє щастя або нещастя. Річ в тому, що чоловік вважає, що артист має цікавити людей своєю творчістю, а не особистим життям.

Віталій Козловський
Віталій Козловський

Найгучнішим романом Віталія був Роман з Раміною Есхакзай. Вони дійсно зустрічалися довгий час. І справа навіть йшла до весілля, але щось не вийшло і вони розійшлися. До того ж це було дуже гучно. І саме ці відносини Козловського досі обговорюють у мережі.

Цікавість в тому, що після Раміни у Віталія більше не було публічних стосунків, але це не означає, що він весь цей час був та залишається самотнім. Насправді його на раз бачили у реальному житті з дівчатами. Та от хто вони, знає лише сам Віталій.

Проте попри наявність чи відсутність коханої людини у житті Козловського, в нього є жінка, яку він безмежно кохає і готовий заради неї на все. Ця жінка його матуся. І в житті кожного чоловіка мама завжди буде на першому місці. На це не впливає шлюб та діти. Саме тому, ми в життя зустрічаємо багато випадків, коли мами є перепоною для нормальних сімейних стосунків.

Вчора, в Україні відзначали День матері, і в соціальних мережах у зірок можна було побачити фотокартки з мамами. І одним з них став Віталій Козловський. Чоловік показав фотографію зі своєю мамою.

Сторі Козловського
Сторі Козловського

Варто сказати, що мама Козловського виглядає неймовірно, жіночка має коротке волосся та добрі очі. Й до того ж Козловський трохи схожий на свою маму.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.