Став навколішки публічно і підготував обручку: Тоня Матвієнко стала нареченою прямо на концерті

Тоня Матвієнко відома українська співачка, яка є продовженням своєї творчої родини, оскільки її мама народна артистка Ніна Матвієнко, а тато художник Петро Гончар. Тож, і Антоніна пішла стопами своїх батьків.

Життя артистки складалося доволі цікаво, оскільки вона в юному віці почала будувати свою кар’єру та особисте життя. Річ в тому, що бувши фактично дитиною, Тоня закохалася. І до того ж по-справжньому, тобто, це не була дитяча забавка. Дівчина вийшла заміж з дозволу батька, адже він для неї завжди був захисником та підтримкою. Так, склався перший шлюб Антоніни, але проіснував він не довго, бо вона та її обранець ще були дітьми і не вміли будувати стосунки.

Які стосунки склалися між Арсеном та мамою Тоні Матвієнко
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко

Згодом артистка завагітніла, а чоловік не був готовий до такого повороту, й покинув дівчину, тому вона повернулася до батьків, адже вибору у дівчини не було. Звичайно батьки були не надто задоволені, але прийняли доньку з дитиною та допомагали всім, чим тільки могли. Так і виростила Тоня доньку, а також себе як артистку.

Голос Антоніни неймовірно схожий на голос її зіркової мами Ніни Митрофанівни. Але сама дівчина ніколи не хотіла бути донькою зірки, вона хотіла бути окремою артисткою. Так і сталося. І в цьому Тоні дуже допоміг проєкт “Голос країни”, де вона змогла заявити про себе. І саме там Матвієнко зустріла свого майбутнього чоловіка Арсена Мірзояна.

Їхня історія була досить цікавою, адже спочатку все розпочалося зі взаємної антипатії, а вже потім Мірзоян почав намагатися залицятися до Тоні і закохався. Тому чоловік навіть розлучився зі своєю дружиною і залишив дітей.

Пропозиція Мірзояна
Пропозиція Мірзояна

А от як Арсен робив пропозицію Антоніні, це просто справжня романтика. Він встав на одне коліно просто сцени і запитав, чи готова вона стати його дружиною. Уявіть собі, наскільки це було романтично. І звісно жінка була здивована, але при цьому неймовірно щаслива, тому що вона цього вчинку від Мірзояна чекала.

Схожі статті

Зробити брови, як раз плюнути: 45-річна Оля Полякова показала, чим заміняє гель для брів — дешево й сердито

Мрієте про брови, як в Олі Полякової? Звісно, можна бігти до магазину за дуже дорогим гелем, щоб досягти бажаного результату. А можна скористатися порадою самої Олі, зекономивши час та гроші.

Сталося на вулиці із самого ранку: 36-річна Леся Нікітюк довела, що критика в інтернеті — це не найгірше

Смачний сніданок на свіжому повітрі в чудовій компанії. Що може піти не так? Леся Нікітюк вирішила на власному прикладі продемонструвати, що неприємні сюрпризи можуть з'явитися дуже неочікувано.

Як виглядає жінка, якій вдалося вийти заміж Андрія Доманського вперше: вона як сестра-близнючка Лідії Таран

Андрій Доманський — багатодітний батько, який дуже любить своїх дітей. Таку ж сильну любов він дарував жінкам, які народили йому нащадків. А за життя 49-річний телеведучий був у 3 різних шлюбах!

“Дзвінок в Обленерго”: мама Сердючки Інна Білоконь показала, чим закінчилася авантюра її полтавської мами

Сьогодні навіть люди, які ніколи не цікавилися тим, хто постачає їм електроенергію, чудово знають контакти свого обленерго. Але Інна Білоконь показала, як важко буває зв'язатися зі спеціалістом.

Від співачок на сцені в реальному часі “втекли” сукні: нікому не перевершити Кароль, Полякову і Каменських

Виступ перед великою аудиторією зазвичай планується заздалегідь. Та живий захід часто приносить "сюрпризи": обладнання не працюватиме, помічники запізняться чи навіть сукня вирішить, що з неї досить!