Влад Яма після втечі у США переодягся в жінку, але це йому не допомогло: “Провтикав свій шанс”

Хореограф, танцівник Влад Яма в образі жінки продемонстрував свою грацію та правдоподібність образу. Проте навіть така трансформація зовнішності не допомогла зірці потрапити на"Євробачення-2023".

Хейт та невдоволення від втечі Влада Ями за кордон заполонили всю мережу. Адаптуватися не допомагають навіть кошти, які танцівник надсилає на допомогу ЗСУ. А дописи з підтримкою Україні, набирають більше обурень від українців. Мовляв, що Влад сидить в безпеці, коли молоді чоловіки мужньо боронять нашу країну.

Богдан Беспалов розповів, чому Влад Яма втік за кордон
Влад Яма

На новій світлині, яку хореограф опублікував в Insta-Stories показав, якою шикарною дівчиною зміг би бути, аби не народився чоловіком. Яскравий макіяж з довгими віями, нафарбованими очима та губами, але для ще більшої правдоподібності не вистачає позбутися фірмової бороди. Імовірніше за все, Влад в саркастичній формі хотів потрапити на Євробачення, як колись це зробила жінка з бородою – Кончіта Вурст, який насправді чоловік.

“Коли зрозумів, що провтикав свій шанс на Євробачення”, – підписав світлину Влад Яма.

Влад Яма після втечі у США переодягся в жінку, але це йому не допомогло

До речі, танцівник вдало підмітив, адже жіночий облік в рисах чоловіка призвів фурор на Євробаченні у 2014 році, адже Кончіта Вурст здобула таки перемогу для Австрії. Довге волосся, макіяж та вдало підібрана сукня – стали того часу родзинкою.

Кончіта Вурст на Євробаченні-2014

Нагадаємо, що Влад Яма зізнався, що покинув країну на початку війни з дружиною Ліліаною та сином в США, коли виїзд чоловікам з України був незаборонений. Продюсер Ігор Кондратюк висловив свою думку з приводу цього. Він вважає, що насправді зірку є, за що поважати, але не думає, що його поява на фронті принесе багато користі.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.