Арсен Мірзоян показав новонароджену і привітав з подією кохану дружину Тоню Матвієнко: став батьком ще раз

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян публічно показав архівне фото своєї маленької донечки Ніни та зачарував мережу. Детальніше у нашій статті.

Історія кохання Арсена Мірзояна та Тоні Матвієнко повна темних плям. Не дивлячись на те, що пара намагалася запобігти публічних скандалів, цього не вдалося зробити. Як ніяк, але на початку свого роману з Антоніною Арсен був одруженої людиною і ніс відповідальність за своїх дітей.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко
Арсен Мірзоян показав архівне фото єдиної дочки

Сам виконавець також зізнався, що не поспішав приймати рішення, адже тривожиться, що його почуття до Тоні всього лиш захоплення і нічого більше. Чоловіку було страшно приймати рішення, розуміючи, що він може серйозно помилятися. Але після року спільних гастролей музикант виніс рішення не на користь своєї благовірної.

Арсен Мірзоян показав архівне фото єдиної дочки Ніни

Так, повернувшись додому Арсен одразу ж повідомив жінці, що в нього є коханка і він збирається до неї піти. Чоловік залишив сім’ї усе майно і не забрав у нову родину абсолютно нічого. Але усі ці обставини не допомогли йому зберегти обличчя перед публікою, адже увесь цей рік дружина чекала на нього вдома.

Втім, з часом усе забувається, і публіка полюбила зіркову пару. Незабаром вони разом з Тонею зіграли розкішне весілля, а в сімействі з’явився новий член — крихітка Ніна. Маленька спадкоємиця є головною цінністю у родині, про що зірки завжди говорять.

Арсен Мірзоян показав архівне фото єдиної дочки Ніни

Днями українці святкували міжнародний День матері, і на честь цього свята Арсен оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівне фото, на якому постав разом з коханою дружиною та маленькою донечкою. У дописі до публікації він привітав Тоню Матвієнко та виразив свої почуття.

Екс-дружина Арсена Мірзояна вразила спортивною фігурою
Арсен Мірзоян показав архівне фото єдиної дочки Ніни

Нагадуємо, що після розлучення Арсен Мірзоян продовжив спілкуватися зі своїми синами, а Тоня Матвієнко змогла налагодити з ними стосунки. Тому багатодітний батько часто вирушає у подорожі разом з усіма своїми дітьми. Натомість про особисте життя його колишній дружині невідомо нічого, адже вона не спілкується з пресою.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.