Колишня Потапа Ірина Горова показалася публіці в обіймах статного дорослого чоловіка – точно не рівня реперу

Українська продюсерка Ірина Горова показалася в обіймах статного чоловіка, який неабияк схожий на зірку. Ним виявився її єдиний та рідний батько.

Бізнесвумен, спікерка, співзасновниця центру Mozgi Entertaiment – все це про нашу героїню. Ірина Горова родом зі столиці України. В дитинстві професійно займалася художньою гімнастикою, фігурним катанням та навіть шахами.

Двічі була заміжньою, але, на жаль, з чоловіками, яких так покохала доля жінку роз’єднала. Спочатку пов’язала нитками шлюбу з Юрієм Горовим у 1994 році. Проте через 5 років відчула знову палке кохання, але вже до іншого – Олексія Потапенка.

Ірина Горова
Ірина Горова показалася публіці в обіймах статного дорослого чоловіка

Здавалося, що саме цей шлюб вдалий, адже було все: пристрасть, спільний бізнес, розуміння, син Андрій, якого подарувала колишньому у 2008 році, але знову помилилася. Наразі серце Ірини вільне, проте прихильники вважають, що час подумати й про своє особисте щастя.

Ірина Горова показала свого тата

Нерідко віддані шанувальники цікавляться не тільки життям відомої особистості, а й виглядом її найрідніших людей, в рисах батьків, друзів чи знайомих. У своєму Instagram Ірина змогла продемонструвати, як виглядає її найрідніший тато й, судячи з усього, він для неї досить близький.

На фото Горова показала підписникам, де скрізь донька з батьком в душевних обіймах, позували на спалах камери телефону.

А далі у відео в Stories повідомила, що знаходяться в дорозі й через декілька годин мають бути вдома. Тепле звернення та сама розмова двох рідних людей є доказом їхніх хороших стосунків.

Схожі статті

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.

Була чарівною: як виглядала під час вагітності Лідія Таран – носила під серцем дівчинку від Доманського

16 років тому знаменита українська телеведуча Лідія Таран народила прекрасну дівчинку, яка отримала ім'я Василина. До сьогодні вона залишається єдиною спадкоємицею зірки.

Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.