Колишній Дорофєєвої Володимир Дантес показав, як проводить час з коханою Кацуріною – романтика з кінотеатром

Шоумен, співак, телеведучий Володимир Дантес більше не приховує стосунки від публіки з Дашею Кацуріною, тому показав, як закохані проводять час разом.

Інколи здається, що доля ладна зіграти з нами в злий жарт, але не поспішайте вішати такий ярлик, адже все, що не робиться – на краще. Нашуміле розлучення в шоу-бізнесі Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої прихильники не забувають й зараз. Хто б міг тоді уявити, яка зміна коханих відбудеться між колишніми.

Співачка Дорофєєва відразу представила публіці нового бойфренда – Мішу Кацуріна, а от Дантес довго мовчав про стосунки з колишньою Михайла  – Дашею Кацуріною. Говорять, що такі обміни бувають зазвичай у фільмах, але ми отримали приклад в реальному житті.

Володимир Дантес та Даша Кацуріна

Володимир Дантес показав, як проводить час з коханою Кацуріною

Володимир Дантес показав, як проводить час з коханою дівчиною. Двоє закоханих цього разу ніжилися вдома й сиділи за переглядом фільму. Співак зміг спіймати момент і наче непомітно сфотографувати свою даму, адже та продовжувала сидіти в телефоні й не дивилася в об’єктив камери.

Володимир Дантес показав, як проводить час з коханою Кацуріною

А потім в наступній Insta-Stories Дантес продемонстрував, як з екрана телевізора перемістили дивитися славнозвісну сімейну програму “Хата на тата” в ноутбуці. Підписати відео вирішив зі слів героя реаліті:

“Передивлюсь класику. “Родилася жінкою – роби! Чому в коняки така кара – тягти? Бо народилася лошадью!”, – написав Дантес.

Володимир Дантес показав, як проводить час з коханою Кацуріною

Нагадаємо, що нещодавно нова дівчина Володимира – Даша відсвяткувала свій день народження. З цієї нагоди співак присвятив вітальний пост і публічно зізнався їй в коханні. Тепер сумнівів щодо любовної лінії цієї пари більше не виникає.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.