Катерина Репяхова назвала свого 57-річного чоловіка Віктора Павліка дідусем: правду не приховаєш

28-річна дружина співака Віктора Павліка Катерина назвала свого чоловіка дідусем, адже той, окрім батьківства, має змогу бавити маленьку внучку, яку показали публіці.

Скандали навколо цього подружжя не вщухають й досі. Все пов’язано зі спеціальною перепусткою у воєнний час Віктора Павліка, якою жінка вирішила похизуватися підписникам, проїжджаючи Південний міст Києва. Після цього інциденту користувачі накинулися на дівчину, мовляв, чим вона думала, коли публікувала дане відео.

Дружина Віктора Павліка знову заговорила про розлучення
Катерина Репяхова назвала свого 57-річного чоловіка Віктора Павліка дідусем

Зі свого боку Катерина вирішила виправдатися та визнати свою провину, адже, на її думку, всі ми люди, які ладні помилятися, але і це суттєво ситуацію не покращило. Наразі у співака забрали спеціальну перепустку, яка дозволяла перебувати на вулиці в комендантську годину, а також організатори скасували благодійний захід у Берліні, який мав відбутися на початку червня.

Катерина Репяхова назвала свого 57-річного чоловіка Віктора Павліка дідусем

Попри останні події, Репяхова повертається до свого звичного життя та надалі займається веденням свого Instagram-блогу, не зважаючи на погані коментарі публіки, з приводу скандалу.

Нещодавно показала милу світлину свого 57-річного чоловіка з маленькою онучкою на руках. Віктор ніжно обійняв малечу та позував для фото. Відомо, що внучку звати Аміна, яку артисту подарувала донька Христина.

Катерина Репяхова назвала свого 57-річного чоловіка Віктора Павліка дідусем

Дівчинка помітно підросла, адже наразі їй виповнилося 5 рочків. Усміхнена Амінка була вдягнена в красиву білосніжну сукню й такого ж кольору – бантики на волоссі та босоніжки. Сам Павлік щасливий, адже є багатодітним батьком від попередніх шлюбів та дідусем.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.