Донька Олі Фреймут Злата Мітчелл показала своїх подруг в Англії, з якими весело проводить час: мама бачила?

Оля Фреймут відома українська телеведуча і головна ревізорка країни. Вона досить цікава особистість, яка може знайти гостру відповідь завжди. Вона не терпить критики та непроханих порад.

Як відомо, Ольга не лише ведуча й журналістка, а ще й мама та дружина. І ця місія напевно надважлива. Адже свою першу дитину Злату Мітчелл Оля виховувала самотужки, і саме відтоді їй доводилося багато працювати. Спочатку у Лондоні, а потім вже й в Україні. І саме на батьківщині жінка знайшла себе та своє покликання.

Донька Фреймут опанувала нове хобі
Донька Фреймут Злата

Фреймут саме та людина, яка не любить коли повчають її, але повчає сама. Оля навіть має власну книгу, де прописані манери. Та якщо говорити відверто й сама ведуча частенько їх порушує. А от що тоді казати про виховання Злати, яка пів життя знаходиться в іншій країні без контролю своєї зіркової матусі.

Річ в тому, що Старша дочка Фреймут Злата навчається у Великій Британії і вже багато років живе окремо, тому вона самостійно вирішує всі свої питання. А також дівчина сама вирішує як їй проводити свій час. І саме через це Олю часто критикують за виховання її доньки, адже часто Злата провокує на плітки. І зіркова мама цим незадоволена.

Але сама дівчина не соромиться нічого, вона сміливо викладає сторіс, де може носити досить відверті вбрання або сміливі образи. Якщо враховувати те, що сама Ольга є експертом з манер, виникає багато питань. Та днями Злата знову показала, як проходить час зі своїми подружками.

Сторіс Злати
Сторіс Злати

На фото видно, що гуляли дівчата вночі, коли вже дуже темно. Можливо у Лондоні й раніше темнішає, але скоріш за все ця прогулянка була вже після 12-ти. І якби за життям Злати спостерігали дуже ретельно, о Фреймут вже б від когось отримала претензію за погане виховання.

Схожі статті

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.