Зірка “Україна має талант” Слава Фролова більше не білявка: кардинально змінила імідж та зовнішність

Суддя відомого талант-шоу "Україна має талант" Слава Фролова здивувала власну аудиторію зовнішніми змінами, адже тепер від тієї білявки не залишилося й сліду.

Кожного вечора українська родина, затамувавши подих, спостерігала за співами, танцями або станом фізичної сили українців. Так, мова йде про славнозвісний проєкт, який дарує віру в чудеса “Україна має талант”. Багато років поспіль Слава Фролова залишалася незмінною суддею проєкту й вражала глядачів своїм виглядом на телеекранах.

Відомо, що у 2021 році проєкт поновив своє існування з іншим складом журі – Ксенією Мішиною, Сергієм Притулою та Євгеном Котом. Така трансформація стала дещо нетиповою, адже всі звикли бачити в суддівському кріслі героїню нашого матеріалу та справедливого Ігоря Кондратюка.

Слава Фролова на шоу Україна має талант

З початку повномасштабного вторгнення багато зірок сучасності змінилися у своїй зовнішності, а дехто пішов, навіть, на радикальні міри. Телеведуча Слава Фролова вразила публіку своїм новим обліком, адже нині ми можемо забути про ту білявку з суддівського крісла й побачити її новий імідж.

На власній сторінці в Instagram Слава поділилася своїм фото в профіль, де чітко видніється новий колір її волосся. Тепер Фролова стала не менш яскравою брюнеткою. В дописі жінка привітала всіх зі святом, Днем вишиванки, де й сама похизувалася своєю вишитою сорочкою яскраво-жовтого кольору.

“Вишиваночка, вишиваночка, збережи мене, мою родину, мою Країну, моїх співвітчизників, моїх друзів, мій мир, мій світ, мої мрії, мою волю, наше майбутнє”, – чуттєво підписала світлину Фролова.

Зазначимо, що в якому б образі, кольорі волосся чи макіяжі не була телеведуча, вона завжди чудесна та прекрасна, адже її посмішка ладна затьмити всю мережу приємними та світлими емоціями.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.