Іванна Онуфрійчук залишає Швейцарію та чоловіка-мільйонера? Ведуча зібрала валізи та розповіла всю правду

Знаменита українська телеведуча Іванна Онуфрійчук заінтригувала шанувальників, показавши, як збирає валізи. Що відбувається, дізнайтеся в нашій статті.

Як відомо, 2021-го знаменита українська телеведуча Іванна Онуфрійчук вийшла заміж за мільйонера з Казахстану Алмаза. Так як чоловік вже багато років проживає в Швейцарії, зірка переїхала до нього. В Україну Іванна поверталася здебільшого заради своєї сім’ї, а також роботи, яка на неї чекала в Києві.

З ким обіймалась Іванна Онуфрійчук
Іванна Онуфрійчук зібрала валізи

Іванна Онуфрійчук зібрала валізи

Після 24 лютого знаменитість здебільшого залишалася в Європі. Вона допомогла усім своїм рідним виїхати за кордон, а також брала участь у різноманітних благодійних ініціативах.

У столицю востаннє вона їздила заради свого улюбленця Персика, що залишився в квартирі. Іванна настільки за нього хвилювалася, що вирішила все ж таки забрати його до себе. Алмаз неймовірно переживав, але втримати дружину йому не вдалося.

Іванна Онуфрійчук зібрала валізи

На цей раз Іванна збирається їхати по абсолютно інших справах, адже пухнастик знаходиться поруч з нею.

Так, нещодавно Онуфрійчук оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показала, як збирає валізи. Втім, мету своєї поїздки, а також місце призначення вона не вказала, залишаючи певну інтригу. Також невідомо, чи складе чоловік їй компанію.

Безумовно фанати хотіли б, аби Іванна навідалася на батьківщину, але цілком імовірно, що зіркова пара вирішила вилетіти на відпочинок.

Нагадуємо, що не так давно телевізійна зірка зізнавалася, що планує разом з чоловіком поповнення в родині. Пара має бажання стати батьками, і на даний момент активно працює над даним питанням. Зокрема Іванна зізналася, що підходить до нього з усією відповідальністю та серйозністю, вочевидь натякаючи, що проходить медичну підготовку.

Коли подружжя планує пологи, а також кого хоче, хлопчика чи дівчинку, обидва не поспішають розповідати. Далі більше, існує вирогідність, що Іванна не розповість про свій цікавий стан аж допоки не буде пізніх термінів. Зазвичай, саме так вчиняють знаменитості, які бояться зурочити та переживати непрості часи на очах у аудиторії.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.