Неля Шовкопляс показала, як проводить час з Юрієм Горбуновим: поки Катя Осадча і Єгор Гордєєв не бачать

Неля Шовкопляс відома українська ведуча, без якої вже неможливо уявити собі "Сніданок з 1+1" та її колегу Єгора Гордєєва також. Але не завжди тандем співведучих є актуальним.

Канал 1+1 демонструє щирість, добро, чуйність, відвертість та справжній професіоналізм. Саме тому ведучі, яких ми бачимо і чуємо є дуже щирими людьми в житті та на роботі. Якщо ми говоримо про Горбунова, Гордєєва, Осадчу, Сенічкіна, Шовкопляс, Барбір, Хамайко та інших, то можна стверджувати, що вони дійсно є людьми з великої літери, які зараз, у такий критичний час для України, допомагають їй та населенню.

Неля Шовкопляс не змогла покинути Єгора Гордєєва
Неля Шовкопляс з Єгором Гордєєвим

Щоранку ми спостерігаємо як ведучі намагаються зробити нам настрій та розповісти корисні і водночас цікаві речі. Запрошують гостей до студії та створюють правильну атмосферу.

Ми всі звикли до трьох тандемів, Людмила Барбір і Руслан Сенічкін, Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв, Валентина Хамайко та Олександр Попов, та завжди з кимось є Юра Горбунов. Але іноді вони міняються парами аби шоу було більш цікавим.

Так, днями Шовкопляс з’явилась в ефірі з Юрієм Горбуновим і звісно, це здивувало багатьох телеглядачів. Але тандем Нелі й Горбунова також виглядає досить цікаво, адже Юра вміє створити позитивну атмосферу коло себе від якої всі переймають цей настрій і також стають більш емоційними, розкутими та щасливими. А це важливо.

Неля та Юрій в ефірі

До того ж і Неля має неабияке почуття гумору, яке постійно демонструє в ефірах з Єгором. Та тому, що між ними завжди бачать романтичні стосунки, глядачі почали відразу питати, де ж подівся Гордєєв.

Але обидва ведучих вже звикли до тих пліток, які розпускають навколо них і не звертають жодної уваги на це. Просто працюють та передають приємний вайб.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.