Як Квіткова виглядала до розлучення з Добриніним? Жіночі сукні змінила на прозору сітку: “Тіло шукає кохання”

Даша Квіткова стала відомою завдяки шоу "Холостяк", в якому вона й здобула перемогу. Тоді головним героєм став відомий телеведучий Нікіта Добринін. І саме його серце полонила Даша.

Квіткова одразу почала демонструвати свою позицію. Вона прийшла суто за пошуком кохання, а от знахідка подружок її не цікавила загалом. Дівчина дуже впевнено себе поводила серед дівчат та при особистих зустрічах з Нікітою. І напевно, саме це змогло допомогти дівчині дійти до мети.

Нікіта і Даша Добриніни
Нікіта і Даша Добринін

Історія Нікіти й Даші почалась майже з перших ефірів, оскільки дівчина була досить ініціативною та мала почуття до головного героя. Звісно, сам Нікіта ще мав зацікавленість й в інших учасницях. Але у фіналі він таки обрав Квіткову. Після шоу пара почала одразу жити разом та будувати свої стосунки. У їхніх відносинах було багато подорожей, гарних та цікавих моментів і романтики.

Майже 2 роки тому Даша народила Нікіті сина Лева, якого вони нині вже виховують окремо, адже пара більше не разом. Звісно їхнє розлучення після ідеальної картинки в соцмережах здивувало всіх. Але це життя, тому всім довелося прийняти той факт, що Квіткова і Добринін вже не родина.

І сама дівчина після розлучення дуже змінилася. По-перше, Даша дуже схудла, по-друге, змінилась зовні та свій стиль. Якщо за часів подружнього життя з Нікітою дівчина носила жіночні сукні та костюми, то після розставання дівчина привертає до себе увагу, тому одягає напівпрозорі або прозорі. Певно вона дуже хоче довести собі й всім навколо, що вона може продовжувати своє життя й без чоловіка.

Саме тому дівчина нині хизується своєю фігурою, яку вона зробила завдяки спорту та роботі над собою. Тож, зараз Квіткова зовсім не така, якою була за часів сімейного життя. Нині Квіткова більш розкута та смілива. І це дуже помітно за її поведінкою.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.