Аліна Гросу заінтригувала колишніх Комкова і Полянського трояндами від нового залицяльника: “Особливий день”

Молода, успішна, талановита українська співачка Аліна Гросу заінтригувала користувачів появою нового бойфренда її житті, адже після всіх невдалих стосунків – вона заслуговує на щастя.

Музична виконавиця Аліна Гросу отримала невдалі уроки від життя в стосунках, адже після невдалого шлюбу, після наступного мужнього плеча – знову залишилася наодинці зі своїми, здавалося, розбитими та нереалізованими планами на жіноче щастя.

Після гучного розкішного весілля в Італії з московським бізнесменом Олександром Комковим, влітку 2019 року співачка світилася від щастя. Яке потрясіння публіка зазнала, коли через пів року молоді розлучилися й роз’їхалися. Зізнається, що проблеми одруженого подружжя почалися відразу після весілля. З неприємністю та болем згадує всю цю історію.

Аліна Гросу та її колишній чоловік Олександр Комков
Аліна Гросу та її колишній чоловік Олександр Комков

Втіху та порятунок, а також захист та підтримку знайшла в обліку російського актора Романа Полянського, проте й тут зірку спіткала невдача, тому без будь-яких подробиць та детального пояснення від улюблениці, з початку війни стало зрозуміло – пара не разом.

Аліна Гросу та Роман Полянський
Аліна Гросу та Роман Полянський

Аліна Гросу заінтригувала трояндами від нового залицяльника

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram артистка поділилася досить цікавою світлиною, де показала розкішний букет троянд й загадкового заінтригувала шанувальників підписом: “Занадто особливий день”.

Аліна Гросу заінтригувала трояндами від нового залицяльника

Можна накидати здогадок, що це від таємничого залицяльника або у нашої красуні давно є новий бойфренд, адже такі достойні жести уваги роблять ті, хто намагається по-справжньому справити гідне враження й сподобатися людині. Тому, ми чекаємо всіх деталей з вуст самої Аліни Гросу, аби підтвердити чи навпаки спростувати всі теорії.

Схожі статті

Його тепер не впізнати: який вигляд зараз має візир султана Сулеймана Ібрагім Паша з “Величного століття”

13 років тому Окан Ялабик став справжньою зіркою турецького кінематографу, і довго тримався на п'єдесталі. На його рахунку велика кількість робіт, але пам'ятають його як Ібрагіма.

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.