Богиня в чорному: Злата Огнєвіч після падіння на сцені похизувалася трендовим образом – показалася гідно

Холостячка Злата Огнєвіч після конфузу, який трапився  з нею на сцені показала себе гідно й продовжила свій виступ, а ще здивувала публіку новим чорним, трендовим образом.

Нерідко зі стилю та смаку зірок можна брати приклад й помічати трендові кольори та образи, які підкорюють погляд глядачів. Злата Огнєвіч показала свій трендовий образ у світлині, яка сподобалася публіці.

Найбажаніша холостячка розповіла, що з нею трапилося на одному з виступів. Виявилося, що зірка впала на сцені й зізналася, що для неї це було вперше в житті. Проте дівчина не розгубилася й продовжила далі виконувати хіт, сівши на краю. Зате тепер всі знають, що артистка співає наживо.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч після падіння на сцені похизувалася трендовим образом

“Шок-контент. Вперше в житті я впала на сцені. Але тепер всі чують, що це виступ наживо. Я сама в шоці”, – написала Огнєвіч.

Далі продемонструвала вишуканий образ у своїй Insta-Stories з витонченою чорною сукнею, босоніжками такого ж кольору та золотистим намистом з сережками. Грація та стриманість, без зайвого пафосу – дуже личить нашій героїні. Розповіла, як себе почуває після тієї ситуації на концерті.

“Після падіння зі мною все ок, я навіть не одразу зрозуміла, а на автоматі продовжила співати. І лише, коли взяла фінальну ноту в голові: “Йой, та це ж я впала щойно! Іти зможу?”, – поділилася Злата.

Злата Огнєвіч після падіння на сцені похизувалася трендовим образом

Нагадаємо, що нещодавно Огнєвіч відвідала нетипову для неї, екзотичну країну – Мексику, аби привітати та розділити щасливий день весілля учасника “Холостячки-2” Андрія Хветкевича з його обранцем. Златі подорож сподобалася, але місцева кухня, на жаль, розчарувала, адже вважає українську їжу найкращою.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.