Холостячка Злата Огнєвіч в обіймах літнього та імпозантного чоловіка в окулярах забула про Задворного: “Янгол”

Найбажаніша холостячка країни Злата Огнєвіч анонсувала особливу прем'єру пісні, яка стала для артистки дуже важливою місією, а також показала світлину зі своїм татом.

Після фіналу “Холостячки-2”, коли ситуація з переможцем Андрієм Задворним прояснилася, жінка отримала колосальну підтримку від українців та більшу впізнаваність своєї медійної персони. Наразі знаменитість активно працює над релізом нових треків і незабаром готова представити публіці ще одну свіженьку пісенну роботу.

Злата Огнєвіч натякнула на нові стосунки
Холостячка Злата Огнєвіч в обіймах літнього та імпозантного чоловіка в окулярах забула про Задворного

Злата Огнєвіч показала свого тата

У новому дописі в соціальній мережі Instagram Огнєвіч поділилася важливою подією, яка має надію, заполонить ваші серця. Співачка повідомила про вихід нової пісні “Янгол” й пояснила, чому вона для неї має особливе значення.

Розповіла, що незабаром у неї відбудеться особливий вихід треку й наголосила, що це не просто пісня, а дуже важлива місія для неї самої, усі подробиці повідомить незабаром. Златі знадобиться підтримка її фанів, сила й віддача від роботи. На світлині постала з батьком, з яким давно не бачилася, бо він допомагає пораненим і вже надивився стільки, що й годі комусь розповідати.

Також додала, що нещодавно спілкувалася з найріднішим чоловіком життя через телефон, де той сказав, що перебуватиме там до останнього, до самої незламності та переможності України. В місці, де він дуже потрібен, як і сотні фахівців медичної справи. Подякувала всім лікарям за порятовані життя, безсонні тривожні ночі та невпинну, велику та шалену працю. А Прем’єру самого треку “Янгол” варто очікувати 26 травня.

Схожі статті

Екс-суддя “Україна має талант” Слава Фролова показала, як змінилася: волосся каштанове і без косметики

Знаменита українська телеведуча та радіо ведуча Слава Фролова не працює в шоу-бізнесі вже багато років, але публіка не тільки її пам'ятає, але й неймовірно за нею сумує.