Оля Мартиновська після повернення до України показала сімейне щастя без Ярославського: ідеальна пара з дитиною

Ольга Мартиновська відомий український шеф-кухар, яка доволі швидко стала відомою після тріумфальної перемоги у кулінарному шоу "МастерШеф". І саме на цьому шоу Ольга нині є незмінною суддею.

Окрім того, що Оля є цікавою для людей через свої професійні якості, вона ще й цікавить українців своїм особистим життям, яке, здається дуже бурхливим та непостійним. Річ в тому, що жінка була заміжня і має донечку Віру. Але її шлюб швидко розпався, оскільки чоловік Мартиновської не витримав завантаженого графіка дружини й почав задивлятися на інших. І саме тут, вже Оля не стримала емоцій та вирішила розлучитися зі своїм обранцем.

Ольга Мартиновська разом із Володимиром Ярославським на благодійній вечері
Ольга Мартиновська разом із Володимиром Ярославським

Нині шефиня досі самотня, але їй вже багато років приписують роман з колегою Володимиром Ярославським. Але між ними лише дружба, і вона дуже міцна. А ось дочку вона виховує сама й вже встигла побудувати досить успішну кар’єру, як на кулінарному поприщі, так і на телебаченні. Також, варто зазначити, що про Олю написали у книзі, а це теж неймовірно гідно.

Останній рік Мартиновська постійно подорожує, і це не заради власних бажань, а лише через те, щоб її донечка Віруня була в безпеці. Де тільки Оля не жила, та все одно повертається до рідної України, де на неї завжди чекає робота, “МастерШеф” та рідні люди з друзями і близькими.

Так, днями Мартиновська показала, як проводить час зі своїми рідними. Вона приїхала у гості до своїх батьків. Оля приїхала разом з Вірунею, бо за батьками жінка дуже скучила, бо не бачила їх вже дуже давно. І варто сказати, що при зустрічі вся родина була одягнена в традиційні українські вишиванки.

Але як виявилось, це була не просто сімейна зустріч, а ще й фотосесія для реклами соку “Садочок”. Адже, як відомо, ця фірма соку пропагандує сімейні цінності, саме тому Мартиновській і запропонували взяти участь у цьому проєкті.

Схожі статті

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.

Світлана Тарабарова на атмосферних фото показала одразу 3-х помітно підрослих дітей: щаслива і багатодітна

Знаменита українська співачка Світлана Тарабарова вперше за довгий час опублікувала свіже сімейне фото, на якому показала, як підросли її маленькі діти.