Переможниця “Холостяка-9” Даша Квіткова показала, з ким гуляє в Нью-Йорку за ручку: це не син

Даша Квіткова відома українська блогерка, яка стала популярною завдяки участі у найромантичнішому українському проєкі "Холостяк". Де здобула перемогу та завоювала серце вимогливого холостяка.

Квіткова за останні кілька років стала прикладом для дівчат, які хочуть розвиватися та бути корисними не лише для свого життя, а ще й для суспільства. Саме тому, у Даші багато підписників і багато дівчат щиро захоплені її успіхами та трансформацією. Звісно, у цьому багато участі взяв чоловік Даші телеведучий та шоумен Нікіта Добринін, який навчив Дашу життю та дав їй важливі інструменти для самостійного розвитку.

Даша Квіткова
Даша Квіткова

Нікіта і Даша це єдина пара за всю історію українського “Холостяка”, яка реально мала довгі стосунки, які перейшли у шлюб та родину. Майже два роки тому Квіткова народила сина для Нікіти, хлопчика вони назвали Лев. І він дуже схожий на обох батьків. Звісно, народження дитини – це новий етап для родини, і він видався непростим для Добриніна і Даші.

Виявляється, з самого народження Лева у стосунках пари щось пішло не так. Конфлікти, втома від недосипу та загалом перший досвід батьківства не надо позитивно вплинув на пару. І все це лише набирало обертів попри ідеальну картинку у соцмережах та навіть вінчання.

Зараз Добринін та Квіткова розлучені і більше не живуть разом, їх пов’язує лише дитина, і саме заради Лева вони разом відвідують психолога, аби зберегти адекватні батьківські стосунки, бо дитина має відчувати піклування й любов обох батьків.

Здається, після розлучення Даша покращила рівень свого життя, бо почала приділяти собі більше часу і виконувати свої мрії. Наприклад, зараз дівчина нарешті відвідала Нью-Йорк. Це була давня мрія Даші.

Сторіс Квіткової
Сторіс Квіткової

Нині дівчина демонструє, як гуляє містами Америки та транслює неймовірне щастя і силу бажань. Даша показала, як гуляє за ручку з дівчинкою, певно це донька якихось знайомих чи друзів блогерки, адже в Америці у Квіткової багато знайомих та колег.

Схожі статті