Як Дорофєєва виглядала до розлучення з Дантесом? Була жіночна і тендітна, а тепер носить одяг Кацуріна

Надя Дорофєєва відома українська співачка, яка стала дуже популярною та відомою завдяки участі у дуеті "Время і Стекло" разом з Позитивом.

На момент становлення Надії, як співачки, в її житті з’явився ще й коханий чоловік, і також з творчої спілки. Ним став Володимир Дантес, якого всі знають ще з “Фабрики зірок”. Надя і Володя відразу знайди спільну мову та зрозуміли, що хочуть рухатися по життю разом. Вони розвивалися як родина, як особистості, як артисти пліч-о-пліч цілих 10 років і обидва досягли успіху.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Дуже часто буває так, що люди все життя йдуть однією стежкою, їм комфортно та цікаво разом, але в певний момент, до них приходить розуміння того, що вони просто переросли свої стосунки та одне одного. Немає пристрасті, не чіпляє людина так, як раніше, і відчувається більш родинний зв’язок, ніж кохання як між чоловіком і жінкою. Так сталося й у Володимира з Надією. Вони вирішили розійтися крізь 10 років спільного життя і лише через те, що їхня любов вже не така, яка б мала бути.

Після офіційного розлучення Наді та Вови їхнє життя дуже сильно змінилося. Це стосується і зовнішніх і внутрішніх змін. Наприклад у Дорофєєвої дуже сильно змінився стиль і це стосується усього. По-перше, її творчість стала більш ліричною та зворушливою. Надя тепер більше співає про почуття.

А також змінився зовнішній образ співачки. Якщо  раніше Надя носила жіночні та ніжні сукні, то зараз дівчина полюбляє одяг оверсайз. Різні худі великого розміру, широкі джинси та одяг свого нового коханого чоловіка Михайла Кацуріна.

Новий стиль Наді
Новий стиль Наді

Вже неодноразово прихильники співачки помічали, як вона одягаємося у кофтинки та штани свого коханого. І насправді тут немає нічого дивного, адже так робить велика кількість дівчат, яким притаманний стиль оверсайз.

Схожі статті

Як виглядає екс-дружина Вакарчука, з якою він прожив 20 років: красуня, від якої погляду не відвести

Ляля Фонарьова віддала коханому Святославу Вакарчуку найкращі роки свого життя, а у відповідь почула те, від чого перевернувся весь її світ.

Ніжна, жіночна та вельми тендітна: як виглядала Надя Дорофєєва, коли виходила заміж за Дантеса та Кацуріна

Рік тому, Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж. Пропонуємо пригадати та порівняти, як зірка виглядала під вінцем з Вовою Дантесом та Мішею Кацуріним.

Об’їздив весь світ, а за дружину взяв українку: як виглядає кохана відомого мандрівника Дмитра Комарова

Об'їздивши пів світу, Дмитро Комаров зрозумів, що найкращі жінки вдома. Тому, повернувшись на Батьківщину, одружився, але не аби з ким, а з володаркою титулу "Міс Україна".

Подарунок від Огіра: як виглядає заміський будинок Тіни Кароль — шикарний сад та власне футбольне поле

Відома артистка Тіна Кароль захотіла хоча б на час відсторонитися від міської метушні, тож обрала для себе життя у просторому маєтку, який їй колись подарував Євген Огір.

Вже доросла та має власну дитину: як виглядає і чим займається єдина донька Юрія Горбунова

Зіркове подружжя Горбунова та Осадчої має двох спільних синів. Проте мало хто знає, що Юрій став батьком ще однієї дитини — доньки своєї першої дружини.

Камалія розквітла після розлучення і вся справа не в Захурі: хто змусив очі співачки світитися від щастя

Найбагатша співачка України Камалія розквітла після завершення шлюбу і вся справа не в Мохаммаді Захурі. Хто ж змусив очі артистки світитися від щастя?