Величезний круглий живіт і явно останні терміни вагітності: спонсори бебі-буму – Полякова, Могилевська, Осадча

Вагітність – це особливий період для кожної жінки, але проходить він у кожної по-різному. Хтось легко переносить її, хтось ні. Хтось планує вагітність та відповідально до цього ставиться, а у когось це виходить не заплановано.

Діти – це безумовне щастя, але до цього щастя варто бути готовими, особливо у нашій реальності. Спочатку потрібно підготувати свій організм до таких змін, пройти всі обстеження, зміцнити м’язи спини й тазу, аби носити та народжувати було легше. Насправді у кожної жінки своє ставлення до цього, але варто підходити якомога серйозніше та відповідальніше. Також, дитина це дорого, тому потрібно мати стабільний дохід, бажано своє авто та житло, тому що їздити з животом на маршрутці – це не найкращий варіант для вагітної жінки. І про це має дбати не лише сама жінка, а й чоловік, здебільшого. Комфорт вагітної – це відповідальність чоловіка і це факт, бо саме у цій ситуації він може показати своє справжнє обличчя та свої чоловічі якості.

Вагітна Катя Осадча. Скріншот з Інстаграму Юрія Горбунова
Вагітна Катя Осадча

Так, наприклад, у світі українського шоу-бізнесу є такі жінки, які вже народжували неодноразово, але досі при можливості їм приписують цей стан. Днями Катя Осадча згадувала свій стан при вагітності, адже її підписники якраз питали жінку про пологи, відновлення та вагітність загалом. Саме тому Каті інколи й досі приписують вагітність.

Також під такі плітки часто потрапляє й народна співачка України Наталія Могилевська. Жінка не має дітей, але дуже хоче мати свою міцну родину. Оскільки ця тема є завжди актуальною для Наталі, її фотографії з животиком викликають резонанс у мережі. Адже всі хочуть бачити артистку у цікавому положенні. Поте поки що жінка цього не планує.

Вагітна Оля
Вагітна Оля

Співачка Оля Полякова, яка є мамою двох чудових донечок також часто потрапляє у плітки про вагітність, хоча вона в шоу “Дорослі дівчата” сама казала Маші Єфросиніній, що в жодному випадку більше не народить дітей. По-перше, важко відновити фігуру, тим паче у віці за 40. Хоча Оля регулярно займається спортом, тож, можливо все пройде гарно. Але дітей Полякова не хоче, тим паче зараз, у період війни та коли її дівчата вже дорослі й няньчитися з дітьми вона не хоче.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.