Переможниця “Холостяк-12” Катерина Лозовицька вперше показала нового бойфренда – поцілунки в романтичній Празі

Переможниця відомого проєкту з пошуку долі "Холостяк-12" після Алекса Топольського знайшла своє кохання в обліку іншого молодика, якого нарешті показала публіці.

Нашумілий фінал, а потім ще й неприємне розставання зіркової пари шоу, користувачі  обговорювали довго в публічному просторі. Після заяви Катерини Лозовицької про незрілість Топольського, невміння брати відповідальності й інші дівчата проєкту висловлювали свою думку з приводу цього чоловіка.

Катерина Лозовицька та Алекс Топольський на фіналі проєкту

Більшість красунь розповідали, що холостяк на екрані та реальному житті  – дві різних людини. Чи то він намагався здаватися кращим, аніж є насправді, чи то обгороджував себе від хейту таким чином дійсно невідомо. Але маємо, що маємо, адже ситуацію не виправити, проте, що Алекс знайшов нову коханому, яка запал в серце, що Катерина. Обидвоє довго приховували, як виглядають їхні нові половинки, але нарешті поділилися цим з підписниками.

Катерина Лозовицька вперше показала нового бойфренда

Що може бути кращим, аніж подорож прекрасною країною та ще й з коханим чоловіком поряд? Катерина Лозовицька після довгого мовчання про свого судженого нарешті показала його в соціальних мережах, адже розповідей про їхні стосунки виявилося замало, щоб зрозуміти всю серйозність цієї історії.

На нових світлинах, опублікованих дівчиною, молоді люди ніжно цілувалися в романтичній Празі на фоні Національного музею біля фонтанів, аби передати всю ніжність та щирість своїх почуттів. Проте одне залишилося досі незмінним – обличчя того незнайомого, аудиторія підписників так і не побачила, адже фото в профіль з його рисами дівчина не продемонструвала. Але дещо вже зрозуміло, він з гарною фізичною підготовкою, з коротенькою стрижкою та й загальний облік вже теж видніється, що не може не тішити.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.