Новий тренд 2023: Анна Богдан після катакомб показалася в білій сукні – готова наречена, але не для Заливако

Колишня дівчина холостяка Михайла Заливако Анна Богдан задала дівчатам новий тренд образу на літо 2023. Показала розкішну, легеньку, білу сукню в горошок, яка обов'язково має бути у кожної модниці.

Погодьтеся, але модні фішки – річ дуже швидкоплинна, а тому інколи не помічаєш змін в трендових штучках, проте знаменитості завжди намагаються йти в ногу з часом й усіляко демонструвати свою розкішність.

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богда показала свою сукню, яка прекрасно пасуватиме кожній дівчині, яка прагне легкості та невимушеності. На світлині турагентка постала в короткій білій сукні, яка майстерно підкреслила переваги у фігурі нашої героїні та її довгі, стрункі ноги. Доповнила лук неймовірними босоніжками на каблучку, такого ж кольору. Принт даного образу – чорний горошок, який ще довго не вийде з моди літньої пори.

Анна, немов готова наречена, але ось гідного кандидата на цю роль ми досі не помітили. Річ у тім, що після розставання з Михайлом Заливако дівчина повідомила, що перший час не готова ділитися потаємними подробицями з особистого життя. На телеекрані ми спостерігали картинку зародження почуттів та непідробних емоцій, які призвели до будування стосунків після закінчення проєкту “Холостяк-11”. Й таки їм це вдалося, адже після шоу пара зустрічалася, вони будували спільні плани на майбутнє, подорожували, але, як то кажуть не судилося.

Михайло Заливако та Анна Богдан
Анна Богдан та Михайло Заливако

2022 року Анна Богдан на своїй сторінці в Instagram публічно заявила про розірвання стосунків з Михайлом. Зізналася, що це її рішення, яке далося досить непросто, але попросила, щоб підписники підтримали їх, а не запитували всіх подробиць й чому так сталося.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.