Холостячка Ксенія Мішина вперше показала свою матусю – допомагала виховувати сина Платона

Відома українська акторка, а ще найбажаніша холостячка країни Ксенія Мішина показала публіці свою матусю та розповіла, як вона займається вихованням сина Платона.

У 2012 році знаменитість по-справжньому подорослішала, адже подарувала життя новій людині, сину Платону. Зізнається, що їй було складно впоратися з усім, адже стала одинокою матір’ю без тилу та мужнього плеча поруч. Біологічний батько хлопчика ніколи не брав участі у вихованні сина й лише у період війни з’явився, аби вперше його побачити. Ксенія згодом зрозуміла, що йому не потрібна дитина, а необхідна сама акторка, але впевнена, що люди не змінюються, тому до минулого повертатися не бажає.

Ксенія Мішина з сином Платоном
Ксенія Мішина з сином Платоном

Мішина розповіла про свій шлях в материнстві, довірливі відносини з сином, а ще показала свою маму, якій завдячує за допомогу у вихованні свого онука. На світлині двоє жінок, на фоні моря з теплотою посміхалися для фото, демонструючи всю любов, до одне одного.

Дякує долі за те, що вона подарувала їй прекрасну маму. Скільки б розбіжностей не виникало, але завжди знала, що вона є її подушкою безпеки щодо сина. І поки карабкалася по своїх горах, мама героїні нашого матеріалу допомагала їй з Платоном.

Ксенія Мішина вперше показала свою матусю

Додала, що дитина багато перебувала в Севастополі з її батьками, тому відстані, переживання, сумування викликали у Ксенії дике відчуття провини перед своїм малюком, ніби вона погана мати й залишила його. Тому, вони формували в ній сильне бажання та мету якнайшвидше його забрати та забезпечити гідне життя. І в 7 років змогла жити зі своїм первістком і наймати няню для допомоги, адже робота займала багато часу акторки.

Схожі статті