Влад Яма показав, як його син за рік життя у США втілився в образ справжнього американця

Владислав Яма відомий український хореограф і танцюрист, який став відомий завдяки своєму професіоналізму та жаги до того, щоб стати кращим та найпопулярнішим танцівником країни.

Владислав зробив свою кар’єру завдяки неймовірній праці та бажанню бути кращим. Насправді у нас в країні не так вже й багато відомих танцюристів, які дійсно прагнули публічності та визнання. І всі вони засвітилися на шоу “Танці з зірками”. Саме там Владислав кілька років поспіль був головним і незмінним суддею.

Влад Яма
Влад Яма

Також його часто запрошували на різноманітні шоу і проєкти, бо його життя було і залишається цікавим для широкої аудиторії людей. Навіть попри те, що зараз чоловік живе у США. Туди чоловік потрапив через війну, оскільки він в першу чергу є батьком і відповідає за безпеку та гарне життя свого сина. Через нього Яма і вирішив поїхати жити в Америку, адже там нікому нічого не загрожує.

Звісно, через свій вчинок чоловік вже наслухався багато критики та неприємностей. Але це нічого не змінило і не змінить, оскільки кожен живе власним життям. І воно у всіх різне. Не можна нікого критикувати, бо ніхто не знає, що переживає людина всередині себе.

У життя Ями головним людьми є дружина і син, заради них він багато працював, а тепер створює кращі умови, але вже в іншій країні. І поки не закінчиться війна, родина Владислава не повернеться до рідної домівки. Та здається, вони з Лілією та сином вже звикли до нового життя й почувають себе досить комфортно в новій країні.

Днями Владислав показав фотографію сина, який одягнувся у суто американське вбрання, адже хлопець одягнув величезну шляпу, яку зазвичай одягають на вечірки.

Син Ями в новому образі
Син Ями в новому образі

Тож, родина хореографа вже зовсім пустила коріння у США, і напевно, це величезний плюс для них, адже коли ти приймаєш ситуацію, то вона стає кращою ніж здається на перший погляд.

Схожі статті

Потап залишився з їжею на голові через Настю Каменських: хто раптом вивернув на репера посуд та за що?

Знаменитий український продюсер та репер Потап зняв на камеру, як залишився з пролитим молоком на голові. Що відбувається, і яке відношення це має до Каменських?